Frontale botsing op de Zevenheuvelenweg

Donderdagmiddag rond 12:45 uur is bij een aanrijding op de kruising Zevenheuvelenweg / Derdebaan in Groesbeek een gewonde gevallen bij een frontale botsing. Een automobilist die vanaf de Derdebaan de Zevenheuvelenweg op wilde rijden, en daarbij geen voorrang verleende aan een automobilist die uit de richting van Berg en Dal kwam, kwam in frontale botsing met deze automobilist.

De automobilist die uit Berg en Dal raakte hierdoor een boom en kwam op het fietspad tot stilstand. De brokstukken van beide auto’s lagen meters over de Zevenheuvelenweg verspreidt. De inzittende van de auto die van de Derdebaan kwam is door ambulance personeel eerste hulp verleend en is voor onderzoek naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De inzittende van de andere auto is ook door ambulance personeel nagekeken maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het verkeer is omgeleid via de Derdebaan.