Twee personen overleden bij ongeluk Wylerbaan

Bij een ongeval op de Wylerbaan zijn twee personen overleden, dat meldt de Politie.

Volgens getuigen reed een bestuurder van een auto van het centrum van Groesbeek richting de grens en reed erg opvallend. Dan weer op het gras , dan fietspad en dan weer gras. Even voorbij de ingang van Landgoed de Heuvel daar ging het goed mis daar reed de bestuurder frontaal een wielrenner aan die op het fietspad reed.

Het slachtoffer werd tientallen meters meegesleurd waarna de auto tegen een elektriciteit huisje tot stilstand waar hij in zijn auto bekneld raakt. Hulpinstanties rukte massaal uit waaronder ook een traumahelikopter. Deze hulp mocht echter niet baten, de wielrenner is aan zijn verwondingen overleden.

De bestuurder van de auto is nadat hij uit zijn wrak was bevrijd met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Ook de automobilist is later aan zijn verwondingen overleden.

Foto: Archieffoto