Twee auto’s op elkaar gebotst op de Cranenburgsestraat

Op kruising van de Cranenburgsestraat met de Boersteeg zijn maandagmiddag twee auto’s op elkaar gebotst. Een automobilist die vanaf de Boersteeg kwam, en richting de Reestraat wilde rijden, zag een auto vanaf rechts, die op de Cranenburgsestraat, reed over het hoofd.

De twee auto’s kwamen midden op de kruising met elkaar in botsing, waarbij één auto in de sloot en aangrenzend weiland terecht is gekomen.

Tekst loopt door onder de foto

De bestuurder van beide auto’s konden zelfstandig uit de voertuigen komen. Het slachtoffer in het voertuig dat in de sloot stond kon met een beetje hulp ook uit het voertuig komen, hij is onderzocht door ambulancepersoneel.

Het is al de zoveelste keer dat op dit kruispunt een ongeluk gebeurd is. Onlangs nog was er een ongeluk op deze kruising, waarbij ook een auto in de sloot belandde.