Auto op de kop bij ongeluk Mooksebaan

Bij een ongeluk op de Mooksebaan is maandagochtend een automobiliste uit Mook met de auto op de kop beland. Het ongeluk gebeurde omstreeks 10:00 uur. De politie, ambulance en brandweer werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Omstanders en een buurtbewoner hebben eerst hulp verleend aan de vrouw in de auto, deze is door de brandweer uit haar benarde positie bevrijd. 

Tekst loopt door onder de foto

Volgens een andere automobilist, die achter de vrouw reed, slingerde zij al geruime tijd over de weg. Herhaaldelijk claxonneren had geen effect, waardoor het slachtoffer uiteindelijk tegen een boom aan reed en hierbij de auto op de kop terecht kwam.

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De auto wordt afgesleept.