Koelwagen met kerstbestellingen leeggeroofd

Inbrekers hebben in de nacht van donderdag op vrijdag (24 december) de koelwagen van Hemmy van Haaren leeggeroofd. De onverlaten hebben alle bestellingen zoals salades meegenomen.

Medewerkers van Van Haaren hadden donderdagavond tot laat gewerkt om alle bestellingen gereed te maken, om vervolgens de volgende dag te constateren dat alles gestolen was. “Vannacht is ons het meest verschrikkelijke overkomen wat kon gebeuren. Onze koelwagen met kerstbestellingen is leeggeroofd.” laat Van Haaren via Facebook weten. “We zijn bezig met alle bestellingen weer in orde te maken en hopen dat dit ook gaat lukken. Mocht u straks uw bestelling afhalen en er (thuis) achterkomen dat er iets niet klopt laat het ons weten!”

Heeft u iets gezien, of heeft u beelden? Deel deze dan met de politie, bel 0900-8844.

Foto: Facebook Hemmy van Haaren