Hulpdiensten massaal uitgerukt voor brand Stationsweg

De hulpdiensten zijn donderdagavond massaal uitgerukt voor een mogelijke brand aan de Stationsweg in Groesbeek.

Twee brandweerwagens, waaronder een hoogwerker, een ambulance, politie en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Daar troffen ze een bewoner aan die in brand stond en werd direct onder de douche gezet. Het slachtoffer is geassisteerd door de brandweer samen met ambulance personeel naar de klaarstaande ambulance gebracht en is vervolgens naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. Over de ernst van de verwondingen  is niets bekend gemaakt.

De brandweer heeft de afdeling geventileerd waarna alle appartementen weer bewoonbaar waren. Volgens een woordvoerder van de brandweer rukt  een traumahelikopter altijd uit bij brand bij een persoon. Het incident heeft in het centrum van Groesbeek veel bekijks getrokken.