Het laatste nieuws

Een 60-jarige vrouw uit Groesbeek is dinsdagmorgen op de Hoge Horst ernstig gewond geraakt tijdens een aanrijding met een auto. Een 82-jarige automobilist, eveneens uit Groesbeek, sloeg op de rotonde Kloosterstraat / Hoge Horst af, maar zag hierbij waarschijnlijk de fietsster over het hoofd. Hierdoor kwam de vrouw op de fiets met haar hoofd tegen de voorruit en belandde vervolgens hard op het asfalt. Hierbij liep zij, naast enkele schaafplekken, ook een wond aan haar hoofd op.

Eerste hulp werd verleend door de bestuurder van de ambulance motor maar vervolgens duurde het zo’n 20 minuten voordat er een ambulance ter plaatse was om het slachtoffer naar het ziekenhuis te vervoeren. De gewonde vrouw is met een ambulance naar het Canisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De politie heeft direct getuigen van het ongeval gehoord, om zo de toedracht duidelijk te krijgen. De Verkeers Ongevallen Analysedienst heeft uiteindelijk uitgebreid onderzoek gedaan, hierdoor is de Hoge Horst tijdelijk verminderd toegankelijk geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties worden eerst gecontroleerd alvorens ze echt geplaatst worden, hierdoor kan het enige tijd duren voordat uw reacties erbij staan. Ongewenste reacties worden niet toegelaten.