[Update] Moord en zelfmoord in huis Berg en Dalseweg

4 mei 2016 - 20:36:17 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

imageDe politie heeft zojuist laten weten dat er in een woning aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen twee lichamen zijn aangetroffen.

Een familielid maakte melding bij de politie nadat er na aanbellen niet werd opgedaan. Agenten zijn vervolgens naar het adres gegaan. Nadat zij zich toegang tot de woning hadden verschaft, troffen zij in de woning twee lichamen aan. Omwonenden melden dat het om twee mannen zou gaan.

Door de afdeling Forensische Opsporing wordt onderzoek gedaan in de woning om vast te stellen wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Voor het huis staat een “PD unit” van de politie. Het onderzoek is momenteel in volle gang. De recherche is bezig om uitgebreid onderzoek te doen.

Update 03-05-2016, 14:30 uur
De afdeling Forensische Opsporing van de politie is vandaag, dinsdag, nog volop bezig met het onderzoek in de woning aan de Berg en Dalseweg waar maandagmiddag twee lichamen werden aangetroffen.

Doel van het onderzoek is om te achterhalen wat zich in de woning heeft afgespeeld. Daarnaast zijn rechercheurs al maandagavond begonnen met een uitgebreid buurtonderzoek. Ook de wijkagent is tijdelijk aan het rechercheteam toegevoegd.

Zodra er voldoende zekerheid is omtrent de identiteit van de slachtoffers zal deze ook bekend worden gemaakt. Of er sprake is van een misdrijf, is momenteel nog niet duidelijk. Bij het onderzoek naar de achtergrond houdt de recherche op dit moment nog alle scenario’s open.

Update 04-05-2016, 20:30 uur
De politie heeft het onderzoek woensdag afgesloten. De twee doden zijn een vader (78) en zijn zoon (40). De een heeft de ander vermoord en vervolgens zelfmoord gepleegd. Wat er zich precies heeft afgespeeld zegt de politie niet, waardoor een en ander nog onduidelijk blijft. De lichamen van beide personen worden vrijgegeven aan de familie.

Tags: ,