Fietsster gewond bij aanrijding rotonde Kloosterstraat

2 april 2016 - 10:57:33 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Fietsster gewond bij aanrijding rotonde Kloosterstraat1Zaterdagochtend omstreeks 10:00 uur is een fietsster gewond geraakt op de rotonde bij de Kloosterstraat. De vrouw fietste op de rotonde en maakte geen gebruik van het naastgelegen fietspad. De vrouw fietste tevens tegen het verkeer in, omdat een gedeelte van de rotonde momenteel afgesloten is vanwege een breuk in de riolering.

Een automobilist die de rotonde opreed zag niet dat de fietsster zich op de weg begaf en tegen de richting van de rotonde in fietste. De automobilist en de fietsster kwamen met elkaar in botsing, waarbij de vrouw op de motorkap en voorruit van de auto terecht kwam. Het slachtoffer raakte gewond aan haar been en gezicht en moest onder behandeling van ambulancebroeders gesteld worden. De fiets van het slachtoffer raakte zwaar beschadigd, onder andere het voorwiel is afgebroken.

De vrouw is per ambulance naar het CWZ in Nijmegen gebracht. De politie heeft foto’s gemaakt van het voorval en enkele getuigen gesproken.

 1. Me schreef:

  Fiets rijd tegen de keer in, niet op het fietspad maar op de weg en dan zal de automobilist nog wel de schuld krijgen… Stom rechtsysteem!

  • Gerben schreef:

   Dat zit er weer dik in ja. Trouwens, als ik de foto goed bekijk is de vork afgebroken en niet het voorwiel. Sterkte allemaal.

 2. jeuh schreef:

  wat een idioot, het is sowieso ongelofelijk hoeveel idioten daar de rotonde verkeerd nemen vanwege de omleiding. Hoop dat de schade aan de auto meevalt.

  • jantje.. schreef:

   Die mevr. is simpelgenoeg gewoon fout zoals trouwens veel verkeers slachtoffers dagelijks, maar we zijn allemaal mens! Behalve jij als natuurwonder maakt natuurlijk nooit een fout! Maar ben benieuwd of dat je dan ook zo een dergelijke Botte reactie had geplaatst als je eigen moeder of vader daar zwaargewond lag. Gr

 3. Maantje schreef:

  Wij vinden het heel erg wat er is gebeurd. De fietser was inderdaad verkeerd dat gaf ze ook gelijk toe. Hoop dat de schrik er bij de bestuurder er een beetje uit is ook voor het kindje dat achter in zat. Naar omstandig heden maakt de dame het goed

 4. Jan schreef:

  Als je ’n half uur bij de rotonde staat, zie je van alles.
  Als men bekeuringen wil schrijven moet je daar gaan staan.
  Wat er toch nog van de Hoge Horst afkomt, vrachtverkeer wat blijft wachten.
  Verkeer uit de Nw. Drulseweg draait binnendoor richting dorp.
  Minstens 10 overtredingen, de politie komt alleen maar als er iets gebeurt.
  Zijn de afzettingen niet goed, verwijsborden niet duidelijk?