27-jarige Groesbeker omgekomen bij ongeluk op N271 in Gennep

20 oktober 2015 - 23:49:38 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen, Ongevallen, Politie

Nieuw politie uniformDinsdagavond heeft er op de N271 in Gennep een ongeluk plaatsgevonden. Hierbij is een 27-jarige man uit Groesbeek om het leven gekomen.

Het ongeluk, waarbij een tractor en een personenauto betrokken waren, vond rond 20:00 uur plaats. Het slachtoffer reed vermoedelijk achterop de aanhanger van de tractor. De N271, en dan specifiek het gedeelte waarop de tractor reed, is waarschijnlijk verboden voor tractoren. De automobilist werd zwaar gewond uit zijn auto gehaald. Reanimatie mocht niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Het is nog niet bekend hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, technisch onderzoek moet dit uitwijzen. Bij het ongeval is een traumahelikopter ingezet.

Video door Limburg1
Let op, deze video kan als schokkend worden ervaren.

  1. peter hijmans . de limp schreef:

    door een tragisch ongeval . is Frans helaas veel te jong overleden . heel veel sterkte toe gewenst voor familie leden . vrienden en vriendinnen en andere betrokkende . Frans R . I . P .

  2. Rob Korst schreef:

    Een tractor met aanhanger zonder verlichting op de autoweg. Dit ongeval is de schuld van de bestuurder van de tractor. Een leven van een jonge man nodeloos beeindigd en het leven van ouders en familie in puin. Ik hoop dat Justitie de bestuurder vervolgt om te beoordelen of hem dood door schuld kan worden verweten.

  3. A schreef:

    Het had nooit mogen gebeuren Frans………..