Kijkochtend gevonden fietsen

16 oktober 2015 - 21:53:12 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen, Politie

FietsWoensdag 4 november 2015 vindt bij de gemeentewerf van Groesbeek weer een kijkdag voor gevonden fietsen plaats. Deze ochtend is bedoeld voor die mensen, van wie in de afgelopen periode de fiets is gestolen of vermist en die daarvan ook aangifte hebben gedaan bij de politie.

Bij de gemeentewerf worden dan namelijk de gevonden fietsen uitgestald die in 2015 zijn verzameld in de gemeente Groesbeek en waarvan de rechtmatige eigenaar nog niet is achterhaald. Wie met het aangiftebewijs in de hand kan aantonen dat de verloren fiets erbij staat, kan deze fiets na toestemming van de aanwezige toezichthouder weer meenemen. Na deze kijkochtend worden de overgebleven fietsen naar een opkoper afgevoerd.

Let op!
Het is niet mogelijk om één van de aanwezige rijwielen, waarvan men geen eigenaar is, te kopen.

Wanneer?
De kijkochtend vindt plaats op de gemeentewerf aan de Industrieweg 6 te Groesbeek op woensdag 4 november 2015 van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Overige gevonden voorwerpen
Mocht u overigens een ander voorwerp hebben verloren of gevonden, zoals een sleutelbos, portemonnee, sieraad of mobiele telefoon, dan kunt u dit melden via de app van de gemeente Groesbeek. U kunt hiervoor uiteraard ook even langskomen in het gemeentehuis (tussen 08.30 uur en 16.30 uur). Daar wordt een register bijgehouden en kan ook worden bekeken of uw verloren voorwerp wellicht is ingeleverd.

  1. zuster schreef:

    Goed geregeld voor de nog werkende mens.