Studenten bekeurd na rally op parkeerplaats Zevenheuvelenweg

10 oktober 2015 - 12:26:43 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

studenten-rally-parkeersplaatsDe politie heeft op vrijdagmiddag 9 oktober in Groesbeek een grote groep studenten bekeurd voor baldadigheid. De studenten, die hoorden bij een studentenvereniging, hadden elkaar vanuit rijdende auto’s bekogeld met onder andere eieren, waardoor er een puinhoop was ontstaan.

Rond 16.00 uur kwamen er meerdere meldingen binnen dat er vanuit auto’s met eieren en andere materialen werd gegooid op de Zevenheuvelenweg. Toen agenten daar aankwamen troffen zij in totaal 8 auto’s aan met daarin 39 studenten. Agenten zagen dat het onder andere op de parkeerplaats van de Canadese militaire begraafplaats een puinhoop was. Men bleek met eieren, meel en vis te hebben gegooid. De studenten hebben een bekeuring gekregen voor hun gedrag. Daarnaast zullen reinigingskosten en eventuele schade op hen worden verhaald.

Het is op dit moment niet duidelijk of, naast de auto’s van de studenten zelf, ook andere auto’s bekogeld zijn waardoor mogelijk schade is ontstaan. De politie roept eventuele gedupeerden op om hiervan aangifte te doen.

  1. Henk Schmitjes schreef:

    Of het gevaarlijk is laat ik in het midden , maar ik vind het wel zeer oneerbiedig , en dom bovendien er zijn genoeg velden waar de mais al vanaf is waar je kunt crossen.