Wederom vernielingen bij basisschool Vossenhol

20 juni 2015 - 10:53:57 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

vernielingen basisschoolVandalen hebben wederom vernielingen toegebracht bij de basisschool het Vossenhol. Ditmaal moest de brievenbus van de school het ontgelden. De brievenbus ligt volledig aan stukken verspreid over het schoolplein.

Het is niet de eerste keer dat het Vossenhol het moet bezuren. In het Pinksterweekend van dit jaar werden de kindertuintjes geruïneerd. De bakken waren door scholieren gevuld met plantjes en zaadjes. De plantjes lagen over de stoep en de bakken waren vernield.

De laatste tijd is het vaker raak met zinloze vernielingen in Groesbeek. Bij een moestuintje werd onlangs nog een waterpomp gestolen. Aan de Nieuwe Drulseweg zijn er gaten in bomen geboord en gevuld met een chemisch middel. Een boom is dood, drie zijn er slecht aan toe. Elders in het dorp zijn jonge boompjes omgetrokken. Daarnaast ging door brandstichting een condoleanceregister van het Canadese kerkhof verloren. Dat was de tweede brandstichting in een halfjaar tijd op die locatie.

Politie roept voor alle zaken getuigen (of mensen die meer info hebben) op te bellen met 0900-8844.

vernielingen basisschool

 1. The schreef:

  Ke ke je t zijn toch altijd dezelfde. Snap niet dat gemeente en politie kordaat optreden en preventief alle hang groepen afgaat om ze te registreren en in kaart brengen. Tijd voor actie!

 2. anoniem schreef:

  Echt weer knap hoor blijf gewoon met je tengels van andermans spullen af moet er nu extra een hek om de school heen komen waar gaat toch heen hier in groesbeek stelletje tuig

 3. buurtbewoner schreef:

  Politie heb ik gebeld, maar kwam niet opdagen!Heb melding gemaakt van 2 jongens die aan het vandaleren waren… Zo jammer dit!

 4. Volger schreef:

  je kunt als politieagent overdag met je scootertje rondom het vossenhol rijden, maar laat ook eens gezicht tegen de avond zien,met name rond 21.00 tot 24.00uur.
  En nu geen waarschuwingen en halt,aanpakken die gasten,slap gedoe hier.

 5. Robbert N. schreef:

  De hangjeugd heeft de toekomst!

 6. henkie schreef:

  En wat dacht je van die vandalen die de hond rondom het vossenhol laten schijten?
  Een hek er omheen was best handig ..
  kon je de boefjes ook eens insluiten.

  Politie heeft geen tijd/zin /of bezetting om overal te zijn .

  Preventief camera’s ophangen zou wel handig zijn op een aantal plekken in groesbeek.

  En dan niet onherkenbaar maken vd beelden ..
  op grootscherm in het dorp een maand projecteren