Mishandeling café Groesbeek: 2 verdachten aangehouden

30 juni 2015 - 11:52:23 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Nieuw politie uniformEen uitbater van een café aan de Dorpsstraat in Groesbeek is in de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 mei mishandeld door bezoekers.

De eigenaar attendeerde de aanwezige klanten erop dat er niet binnen gerookt mocht worden, hierop vertrokken de rokers naar buiten. Enige tijd later kwam echter één van de gasten verhaal halen en deelde hierbij onverwachts een kopstoot uit. De eigenaar viel op de grond en werd geslagen en geschopt door vrienden van de aanstichter. Hierdoor zou hij buiten bewustzijn geraakt zijn.

De overige gasten schoten de kroegbaas vervolgens te hulp, maar ook zij moesten bekopen met enkele rake klappen. Een personeelslid van de kroeg heeft zich onder behandeling van een arts laten stellen, omdat hij ernstig gewond was geraakt aan de achterkant van zijn hoofd. Getuigen melden dat hij geslagen zou zijn met een barkruk.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Update 30-06-2015, 11:50 uur
De politie heeft dinsdagochtend twee mannen (28 en 54 jaar oud) uit Groesbeek aangehouden. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en zet het onderzoek voort.

Bron: OmroepGroesbeek.nl, Politie.nl

 1. hupkedrie schreef:

  Man,man,man
  Waar moet het toch heen.
  Sterkte aan alle slachtoffers

 2. Kees schreef:

  Stumperd

 3. Poppy schreef:

  Volkomen zinloos geweld, dat sowieso. En iemand tegen zijn hoofd slaan en schoppen terwijl deze op de grond ligt….weerzinwekkend en het toppunt van Lafheid.