Motorrijder vliegt uit de bocht op de Neutraleweg

7 april 2015 - 16:34:54 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Motorrijder vliegt uit de bocht op de Neutraleweg3Een motorrijder, rijdend op een motor met zijspan, is op de Neutraleweg tussen Groesbeek en Milsbeek uit de bocht gevlogen. De bestuurder kwam vanuit de richting van Groesbeek toen hij in de bocht de macht over het stuur verloor. Door de slip kwam de man op de andere weghelft en vervolgens in botsing met een lantaarnpaal. De man zat alleen op de motor, de zijspan was niet bezet.

Het slachtoffer raakte gewond, maar kon zelfstandig de ambulance in lopen. Het is niet de eerste keer dat er op deze weg een ongeluk is gebeurd, volgens een omwonende is het schering en inslag met ongelukken.

 1. Aanwonende schreef:

  Sinds jaren geleden deze weg is aangepast, wordt deze nu gezien als een racebaan, vooral motorrijders kunnen er wat van,wat betreft snelheid en geluids hinder. De meeste ongevallen gebeuren echter met automobilisten die door de te hoge snelheid in de bocht de macht over het stuur verliezen. Er moet zeker eerst een dodelijk ongeluk gebeuren voordat men maatregelen neemt.

  • Johan schreef:

   Deze waarschuwing is al diverse keren gegeven.
   Laat een ” hoge” Piet er eerst maar eens uitvliegen.
   Dan zal er heel snel meer veiligheid zijn.

   • Hans schreef:

    Dus het ligt aan de weg??? Die veiligheid onveilig maken doen de bestuurders zelf.
    Sorry hoor maar er staan duidelijke borden met 60 km dus als iemand zich niet aan de snelheid houdt (met alle gevolgen van dien) dan is het toch echt eigen schuld-dikke bult (of erger).
    Als we voor elke kluns die zich niet aan de snelheidsregels houdt de wegen moeten gaan aanpassen dan moeten we elke 10 meter een drempel plaatsen.

 2. harriejanssen schreef:

  Er zijn ook mensen die heel zielig een zelfgemaakte flitskast plaatsen en daarmee andere mensen onnodig in gevaar brengen, puur en alleen voor eigen gewin. En die elke aanleiding of gebeurtenis aangrijpen om hun zaak weer onder de aandacht te brengen, zogenaamd omdat ze zich zorgen maken over de ander.