52-jarige Groesbeker beledigt agenten

16 maart 2015 - 18:56:33 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Nieuw politie uniformIn de nacht van zaterdag op zondag (14 op 15 maart) is een 52-jarige Groesbeker aangehouden voor belediging van een ambtenaar in functie.

Agenten waren aan het surveilleren in Groesbeek, waar de nodige mensen op de been waren in verband met de Verlichte Halfvastenoptocht. Ter hoogte van een horeca gelegenheid aan de Cranenburgsestraat werden zij beledigd door een 52-jarige Groesbeker.

De man is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau in Nijmegen. De politie heeft procesverbaal opgemaakt.

 1. hendrik schreef:

  Hallo,
  toevallig ken ik deze man persoonlijk erg goed en wat hier is gebeurt is schandalig!
  deze beste man die de hele week zichzelf kapot staat te werken om voor zijn gezin te zorgen en in het weekend een potje bier te drinken is na een gezellige avond buiten gekomen om naar huis te gaan. Hij heeft buiten een paar vrienden zien lopen en wat geroepen. Vervolgens voelde de agenden die langs kwamen rijden zich aangesproken en hebben hem als een crimineel opgepakt (Terwijl er een paar meter verderop ruzie was). Daar zat deze hardwerkende goedzak met handboeien achter in een politie auto om vervolgens een nacht in de cel door te brengen! Deze man heeft NIKS verkeerd gedaan!

  Dit is hoe ze tegenwoordig met burgers om gaan! Het is schandalig.

 2. The schreef:

  Waar rook is……

 3. Hans schreef:

  Weet je ik vond wel dat er tijdens de optocht, een nogal beladen sfeer was. Zero tolerance is dan het middel. Is deze man werkelijk onschuldig. hoop ik dat het hem lukt er met een waarschuwing vanaf te komen. Ik stond aan de Molenweg en vond echt, dat zowel de begeleiders van de optocht, als de politiemountainbikers onrustig overkomen