69-jarige Groesbeker slachtoffer ernstige vernieling

7 januari 2015 - 20:42:20 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

1Een 69-jarige Groesbeker is voor de tweede keer binnen een half jaar slachtoffer geworden van een ernstige vernieling. De auto van bewoner aan de Generaal Gavinstraat in Groesbeek is twee keer in korte tijd besmeurd met verf en/of bespoten met een spuitbus.

De eerste keer was in de nacht van 5 op 6 juli 2014, toen werd de auto volledig ondergespoten in oranje verf. De tweede keer op was op vrijdag 26 december 2014, tussen 21.00 en 21.30 uur, toen is, naast de auto, ook de oprit en woning met verf besmeurd. De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met 0900-8844, anoniem melden kan ook via telefoonnummer 0800-7000.

 1. eddy schreef:

  Het zijn ook zulke verschrikkelijke helden daar in black city. Midden in de nacht durven ze wel die petjes. Zielig onontwikkelde mafkezen zijn het aldaar. Nutteloze wezens …te lui om te werken en te dom om verder te leren. Zit nu niks in en later nog veel minder ! Spuitbusje leeg spuiten ….. goh wat knap . In een werkkamp gooien die handel … laten werken dat ze er bij neervallen.

  • De bruin schreef:

   Eddy wel humaan blijven we wonen niet in Rusland.maar ik denk dat als er echter strafkampen waren veel van dit soort lieden.geholpen zouden zijn en in het vervolg wel zouden passen.

 2. jaap schreef:

  lijkt me logisch dat hij dan even zijn eigen omgeving nacheckt??? wel heel toevallig!!

 3. De bruin schreef:

  zeer laf hoop dat deze persoon snel gepakt wordt.en de schade zelf moet betalen en een tijd opruimen.denk dat hij vlak bij woont.je moet nog maar meer drugs gebruiken en drinken.en blijf van anderen hun spullen af.snotaap

 4. Harry schreef:

  In Den Haag hebben ze het over Normen en Waarden:Maak nou eens snel duidelijk dat iedereen met de poten van andermans spullen moeten afblijven,en geef ze een straf die er niet om liegt,in plaats van een taakstrafje waarvan bijna iedereen lachstuipen krijgt!