Ernstig ongeval op de Nijmeegsebaan; brandweer moet automobiliste uit auto bevrijden

10 december 2014 - 18:04:45 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

IMG_0086Op de Nijmeegsebaan heeft woensdagmiddag omstreeks 17:00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een vrouw kwam vanuit de uitrit Dekkerswald en wilde de Nijmeegsebaan op draaien, hierbij zag zij echter een uit de richting van Nijmegen komende auto over het hoofd.

De automobilist en inzittenden, een Groesbeeks gezin, die uit de richting van Nijmegen kwamen konden de vrouw niet meer ontwijken en botste vol in de zijkant van de auto. Door de klap vloog de auto van het gezin naar de andere weghelft en belandde in de berm. De auto van de vrouw kwam midden op de weg tot stilstand.

Het gezin kon, op enkele verwondingen na, zelfstandig uit het voertuig komen. De brandweer moest er aan te pas komen om de vrouw uit haar voertuig te bevrijden. Door middel van het eruit knippen van de deur kon de vrouw uit haar auto worden bevrijd.

Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie heeft tijdelijk het verkeer omgeleid via de Derdebaan.

  1. Johan schreef:

    Hier blijkt maar weer (net als een paar weken geleden bij Werkenrode): er zijn stoplichten nodig, of een rotonde.

  2. De nachtboswachter schreef:

    Johan men moet gewoon aan beiden kanten wat drempels leggen om ook de vaart er gelijk af te krijgen.dat heeft 2 voordelen de rem gaat er meer op en bij Werken rode begrijp je voor het zelfde geld vallen er kruisjes.begrijp je een men gebruikt dat gedeelten ook vaak als Race baan.o ja voor ik het vergeet en van knipper lichten.daarbij het verkeer in het centrum rustiger door.Hans Peters en ROB hier hebben jullie een Punt om mee te beginnen.binnen de politiek.en zeker het fietspad verbreden en meer in het bos gebied leggen in plaats van die wild roosters waar nog geen varken door loopt.