[Update] Nijmegenaar (17) vast na zware mishandeling op voetbalveld

30 november 2014 - 11:38:35 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

SONY DSCEen 17-jarige Nijmegenaar is zaterdagmiddag aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een speler op het voetbalveld bij Rood-Wit in Groesbeek. Het slachtoffer, een 18-jarige Groesbeker, is opgenomen in het ziekenhuis met vermoedelijk ernstig rugletsel.

De mishandeling vond plaats tijdens een wedstrijd tussen Rood-Wit (Groesbeek) en Quick (Nijmegen) bij het sportcomplex aan het Kapittelland in Groesbeek. Tijdens een duel in de tweede helft kwam het tot een treffen tussen de Nijmegenaar en de Groesbeker. Volgens getuigen was het slachtoffer onderuit gegaan, waarna de Nijmegenaar hem nog enkele klappen zou hebben verkocht. Daarop werd de wedstrijd stilgelegd.

De Groesbeker is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De Nijmegenaar zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Update 1-12-2014: 15:00 uur

Ook GeenStijl heeft aandacht besteed op haar website aan de mishandeling. Het slachtoffer zou mogelijk zijn armen en benen niet meer hebben kunnen bewegen omdat hij een nekwervel gebroken heeft.

Bron: Politie.nl

  1. anoniem schreef:

    Waar gaat het toch heen met het voetbal dit is al de zoveelste keer knvb moet toch veel en veel strenger worden zo iemand mag nooit meer voetballen