Drie fietsen gestolen tijdens Groesbeekse kermis

12 september 2014 - 17:18:47 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

fietsendiefstalAfgelopen week zijn er tijdens de Groesbeekse kermisdagen drie fietsen gestolen bij uitgaansgelegenheden in Groesbeek. In de nacht van zaterdag 6 op 7 zondag september is de fiets van een 45-jarige Groesbeekse gestolen bij de feesttent op De Horst. In de nacht van 9 op 10 september was een 29-jarige Groesbeekse de benadeelde, toen werd namelijk haar fiets gestolen bij de feesttent.

Bij een uitgaansgelegenheid aan de Cranenburgsestraat in Groesbeek is in de nacht van zaterdag 6 op 7 zondag september een fiets gestolen van een 49-jarige vrouw uit Nijmegen.

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

  1. Willy schreef:

    Welke 49-jarige gaat er dan ook uit in de Linde ;x

  2. terpse schreef:

    Op woensdagavond zijn vanaf onze fiets en jassen gestolen dat is ons nog nooit overkomen wij gaan daar al meer dan 30 jaar uit Het feest was weer goed maar je staat dan raar te kijken als je zonder jas naar huis moet Ik hoop dat die gasten er gelukkig mee zijn maar laat ik ze niet zien want we hebben ze gemerkt dan zijn er goed bij.

  3. de nachtboswachter. schreef:

    Ja leuk als je ver moet fietsen en je fiets is weg deze gelegenheden kunnen ook zelf iets doen geef ze een kaartje en zet iemand bij de fietsen neer om naar afloop aan de hand van het kaartje je dan je fiets kunt terug krijgen hebben we toch een probleem op gelost.