Kort nieuws: Inbraak Jonkershof, benzinedief actief

27 augustus 2014 - 13:17:13 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

brandstof diefstal benzineDinsdag 26 augustus is er tussen 15:00 en 17:30 uur ingebroken in een woning aan de Jonkershof. De inbrekers hebben het raam aan de achterzijde geforceerd. Heeft u iets gezien? Bel dan 0900-8844.

In Groesbeek is een benzinedief (of meerdere) actief. De tankdop wordt geforceerd waarna de tank wordt leeggezogen. Onlangs werd een benzinedief opgepakt die op heterdaad werd betrapt, hij had bij een auto aan de Generaal Gavinstraat een tankdop geforceerd en de tank leeggezogen. Ziet u een verdachte situatie? Bel dan 112.

  1. Klaas schreef:

    Komen jullie bij de politie uit een ei? ”Onlangs werd een benzinedief opgepakt die op heterdaad werd betrapt” 3 x 3 = 9?

  2. Anoniem schreef:

    Er lag net een 5 liter blauwe jerrycan op de Cranenburgsestraat thv nummer 10. Er zat volgens mij Benzine of Petroleum in.

  3. Realist schreef:

    @klaas, je kunt ook opgepakt worden indien je niet op heterdaad betrapt. Achteraf dus. En je kunt op heterdaad betrapt worden en niet opgepakt worden, omdat je snel weg bent. Zo zie je maar dat het een niet automatisch tot het ander hoeft te leiden.