[Update 3] Stroomstoring Groesbeek verholpen

6 augustus 2014 - 20:17:28 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

stroomstoring GroesbeekDe eerste melding over de stroomstoring kwam van de Mansberg. Meerdere straten en wijken hebben sinds 20:05 uur geen stroom meer.

Via Twitter wordt gemeld dat de ook Vlasrootweg zonder stroom zit, evenals de Knapheideweg. Op de Generaal Gavinstraat is er deels wel stroom maar geen TV. Sommige straten zouden geen stroom hebben op de Generaal Gavinstraat, sommige wel. Ook wordt er gemeld dat de Dakotastraat, de Vogelkers en de Septemberstraat op de Breedeweg geen stroom hebben.

Noord Groesbeek is waarschijnlijk niet getroffen door de storing, daar zouden alleen de lampen even geknipperd hebben. De Horst lijkt ook niet getroffen te zijn door de storing.

Liander is op de hoogte van de storing en meldt dat ook de volgende straten geen stroom hebben: Abeelstraat, Akkerweg, Cypresstraat, Dorpsplein, Herwendaalseweg, Market Garden, Parachutistenstraat en Zilversparstraat. De reden van de storing is vooralsnog onbekend. De stroomstoring zou rond 22:30 uur opgelost moeten zijn, aldus Liander.

Update 20:50 uur

Er komen meldingen binnen dat de stroomstoring is verholpen op o.a. (gedeelten) van de Helfrichstraat, de Knapheideweg, Mansberg en Vijverweg. Het TV signaal (UPC) werkt bij veel mensen nog niet. Via Twitter wordt ons gemeld dat de Bruuk nog steeds geen stroom heeft.

Update 21:46 uur

De Generaal Gavinstraat heeft sinds 21:40 uur weer stroom, op de Mansberg is de stroomstoring sinds 21:46 uur verholpen.

De Bruuk, Parachutistenstraat en omgeving hebben nog steeds geen stroom.

Update 22:15 uur

Ook de Bruuk en Parachutistenstraat hebben weer stroom. De stroomstoring is nu volledig verholpen. De oorzaak van de storing is vooralsnog onbekend.Hoeveel huishoudens zijn getroffen door de storing is niet precies bekend, Liander meldt op haar website dat het in ieder geval minder dan 10.000 huishoudens zijn.

Tags: ,
  1. Melanie schreef:

    Hier nog altijd geen stroom op de mansberg.. Benieuwd wie er dan wel stroom heeft op de mansberg..??

  2. saskia schreef:

    Op de parachutistenstraat ik nog steeds geen stroom!.