Dief terrasmeubilair Dorpsplein gepakt dankzij getuigen

23 april 2014 - 09:10:31 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Politie (VOA)Een 19-jarige Groesbeker is in de kraag gevat voor het stelen van terrasmeubilair. Hij wordt verdacht van diefstal van een tuinset dat in het paasweekend was weggenomen bij een lunchroom aan het Dorpsplein in Groesbeek.

Bij de politie was informatie binnengekomen die hen op het spoor zette naar de verdachte. Met een machtiging werd bij de verdachte een onderzoek gedaan in de woning. Agenten troffen de gestolen tuinset op het balkon aan.

De 19-jarige Groesbeker is aangehouden en het meubilair inbeslaggenomen.

 1. J schreef:

  Diana, hoewel ik dit natuurlijk niet goedkeur (om jou woorden te gebruiken) zijn het toch meestal jongeren
  die deze streken uithalen, en voor overlast zorgen. Je bent een beetje te vroeg geweest met je oordeel.

 2. pielitie schreef:

  Volgens mij hadden ze niet echt veel te doen, vervolgens een ondschuldig iemand op het internet zeten en zich bezich houden zoals de ss vroeger te werk ging met 7 ss sterk. Pielitie staat zoal ook bekend als staatshonden zoals mens dat noemt. Mijn mening en rechtvaardigheid is als er geen genoeg bewijzen zijn en diegene weer vrij rond loopt valt zelfs deze pielitie melding onder smaat !!

  • Groesbeker31 schreef:

   Pielitie,

   Hoe weet jij dat hij onschuldig is?
   En dan die vergelijking met de SS…. Het lijkt erop dat jij iemand bent die gewoon een hekel heeft aan de politie. Die kunnen het in jouw ogen kennelijk nooit goed doen.
   En hoezo hadden ze niet echt veel te doen?? Bedoel je daarmee dat de politie niet moet optreden als er iets gestolen is????
   Misschien zou je anders reageren als jouw spullen een keer gejat worden. Denk eerst eens na voordat je zo’n reactie plaatst.

   En een tip: volg eens een cursus Nederlands. Want zoveel taalfouten in zo’n klein stukje tekst is wel heel droevig.