30-jarige Groesbeker omgekomen bij ongeluk Malden

10 maart 2014 - 16:28:03 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

AmbulanceEen 30-jarige motorrijder uit Groesbeek is maandagmiddag, 10 maart, omgekomen bij een ongeluk op de Jan J. Ludenlaan in Malden. Het slachtoffer werd ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht en is kort daarna overleden aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer reed op een motor en botste frontaal op een tegemoetkomende auto van een 64-jarige man uit Groesbeek. De 64-jarige Groesbeker reed om nog onduidelijk reden op de linker weghelft. De bestuurder van de auto is eveneens, met onbekend letsel, naar het ziekenhuis gebracht.

Twee andere auto’s raakte ook beschadigd door het ongeval. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

 1. hentje schreef:

  Erg , heel veel sterkte aan de familie,vrienden,en kenissen

 2. n. schreef:

  Sterkte!!!

 3. pera schreef:

  verschrikkelijk, wens fam. en vrienden sterkte in deze moeilijke tijd toe

 4. de bruin schreef:

  ik hoorden dat hij bij de politie werkten indien hij bij de verkeer politie was en kwam oorspronkelijk uit Oss ik vind het wel vreemd misschien een in schatting fout wens de familie sterkte met dit verlies en vrienden en collega’s je heb niet alles in de hand het leven is geven en nemen en je kunt eigenlijk niet voor uit kijken de weg die voor je ligt is ondoorgrondelijk.