Kijkochtend gevonden fietsen in Groesbeek

29 november 2013 - 15:27:49 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen, Politie

FietsWoensdag 11 december vindt bij de gemeentewerf van de gemeente Groesbeek van 10.00 tot 12.00 uur weer een kijkochtend voor gevonden fietsen plaats. Deze is bedoeld voor die mensen, van wie in de afgelopen periode de fiets is gestolen of althans vermist en die daarvan ook aangifte hebben gedaan bij de politie.

Bij de gemeentewerf aan de Industrieweg worden dan de gevonden fietsen uitgestald die in 2013 zijn verzameld in de gemeente Groesbeek en waarvan de rechtmatige eigenaar nog niet is achterhaald. Wie met het aangiftebewijs in de hand kan aantonen dat de verloren fiets erbij staat, kan deze fiets na toestemming van de aanwezige toezichthouder weer meenemen. Het is overigens niet mogelijk om één van de aanwezige rijwielen, waarvan men geen eigenaar is, te kopen. Na deze kijkochtend worden de overgebleven fietsen naar een opkoper afgevoerd.

Verloren/gevonden voorwerpen
Mocht u overigens een ander voorwerp hebben verloren of gevonden, zoals een sleutelbos, portemonnee, sieraad of mobiele telefoon, dan kunt u zich dagelijks tussen 08.30 uur en 16.30 uur melden bij de receptie van het gemeentehuis. Daar wordt een register bijgehouden en kan ook worden bekeken of uw verloren voorwerp wellicht is ingeleverd.

Bron: Gemeente Groesbeek

  1. zuster schreef:

    Heel goed initiatief dat al jaren zo is. Jammer dat de werkende inwoners geen gelegenheid hebben tot kijken of ook zij misschien hun gestolen fietsen weer mee naar huis kunnen nemen.