17-jarige aangehouden na ernstige mishandeling

17 november 2013 - 16:49:10 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

1272375690-politieEen 17-jarige Groesbeker is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na een ernstige mishandeling. Een 15-jarige jongen, eveneens uit Groesbeek, was op weg met een vriend in de richting van een uitgaansgelegenheid toen ze twee andere jongens tegenkwamen, waaronder dus de 17-jarige.

De 17-jarige zou zonder enige aanleiding de 15-jarige jongen in het gezicht geslagen hebben. Na eerste opvang door medewerkers van de uitgaansgelegenheid is de jongen later naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer raakte zodanig gewond dat hij zich meteen onder doktersbehandeling heeft moeten stellen.

Nadat de politie werd gewaarschuwd keek deze in de omgeving op basis van doorgegeven signalement en andere informatie uit naar de verdachte. In de loop van de nacht kon de jongen op een adres elders in Groesbeek aangehouden worden.

Hij is ingesloten op het politiebureau en in verzekering gesteld. De politie is bezig met een onderzoek, waaronder het horen van getuigen. Zondag is van het slachtoffer een aangifte opgenomen.

 1. kloeke schreef:

  Stoere jongen zeg die dader…loser!! 4jaar de bak in..hoppa..dar zou moeten kunnen.

 2. moeder schreef:

  Aanpakken en goed ook , het gaat tegenwoordig nergens meer over . Je kinderen nog niet meer kunnen laten uitgaan of het risico lopen zomaar in elkaar gemept te worden. Schandalig hoop deze jongeman zijn straf dubbel en dik krijgt.

 3. net aecht schreef:

  Jan zegt: ik had gehoord dat dit rond 3.00 uur zou zijn geweest.
  Wat doen 15-jarigen dan in de buurt van “de uitgaansgelegenheid”?

  • Robert schreef:

   net eacht, meen je dit nu echt!?

   Ten eerste kom je met zeer discutabele gegevens, je hebt het al uit tweede hand (Jan), en zegt daarbij ook nog dat Jan dit had gehoord (van wie?). Gevalletje Via-Via en dat is zeker in Groesbeek niet handig om als waar aan te nemen.

   Ten tweede, 15-jarigen gaan ook gewoon stappen, je kunt het vroeg vinden maar zo is het nu eenmaal.
   Dit lijkt me echter geen reden om iemand zijn tanden uit zijn mond te slaan?

   Ik had de vraag, waarom worden dit soort maatschappijverziekers niet harder aangepakt (?), meer op zijn plaats gevonden.

  • moeder schreef:

   Jan wat maakt het uit hoe laat??? Je hoeft niemand zomaar zonder enige rede in zijn of haar gezicht te meppen.Dat moet zwaar gestraft worden .

  • beno schreef:

   Uitgaan

  • LP schreef:

   Beste net aecht/ Jan,

   Wat een bullshitt!!!!! Wil het dus zeggen als je 15 jaar bent dat je dan om 3.00 uur ’s nachts in elkaar geslagen mag worden?? Niemand, maar dan ook helemaal niemand heeft het recht om “zomaar” iemand (hoe oud dan ook) in elkaar te slaan!!

   Wordt eens volwassen!!!!!!

 4. Mark schreef:

  Beste Jan,
  Je bent slecht geïnformeerd. Het tijdstip was namelijk 00:50 uur.
  Mag je dan wel een 15-jarige zijn halve gebit uit zijn mond slaan?
  Zinloze opmerking van je, je kunt beter over het geweld oordelen…

 5. waarom schreef:

  misschien is die jongen gewoon uit geweest zoals zoveel jongeren van 15 doen

 6. John schreef:

  Je zegt al “ik heb gehoord”.
  Nou verkeerd geinformeerd dus.
  Ik zeg eerst zeker weten en dan pas oordelen.

 7. groesbeker024 schreef:

  slaat toch nergens op nergens is het niet meer vellig op straat ze moeten die jongens gewoon pakken en achter slot en grendel zetten voor de komende paar jaar gewoon hard aan pakken