[Update] Aandacht voor zware mishandeling in Dossier GLD

31 oktober 2013 - 10:58:56 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

PolitieHet televisieprogramma Dossier GLD van Omroep Gelderland besteedt op vandaag, donderdag 31 oktober, aandacht aan een zware mishandeling tijdens de kermis in Groesbeek. Op zondag 1 september, iets voor één uur, wordt een 44-jarige man uit Nijmegen zwaar mishandeld in een feesttent tijdens de kermis in Groesbeek.

De man probeerde een ruzie die was ontstaan tussen zijn zoon en een groep mensen te sussen, maar werd vervolgens zelf zwaar mishandeld. Meerdere mannen hebben de Nijmegenaar geschopt en geslagen. Het slachtoffer liep meerdere botbreuken in zijn gezicht op en is nog steeds aan het revalideren. Meer in Dossier GLD, waarin de politie ook foto’s toont van het letsel van het slachtoffer.

Dossier GLD wordt ieder uur uitgezonden op Omroep Gelderland. De eerste uitzending is om 18:20 uur.

Update 05-11-2013, 17:00 uur
Naar aanleiding van het programma zijn er bij de politie Groesbeek diverse tips binnen gekomen. Er zouden ook namen zijn genoemd. Er is nog geen verdachte aangehouden

Bron: Politie.nl

 1. kloeke schreef:

  Ik was er zelf niet maar bekenden van me wel.er zijn toch getuigen zat? Schandalig wat er gebeurd is en dat zijn dan kerels…

 2. metalfan schreef:

  volgens mij als je reageerd kun je ook klappen verwachten dan deze personen.
  ik heb het niet gezien want die avond was niet voor mij bestemd(grafmuziek).
  klein tipje de kermis begint pas maandag ochtend op de horst dat er in het weekend wat te doen is moet men niet aan de kermis wenden maar staat er totaal los van.
  nu treft de kermis blaam en dat vind ik niet goed, ja helaas een paar dronken gasten die hun handjes niet thuis kunnen houden.

 3. Willy schreef:

  Hoe is het mogelijk dat hiervan niets in de krant of het Groesbeeks Weekblad heeft gestaan. Zijn hier personen bij betrokken die zoveel macht hebben in Groesbeek dat de media bang zijn voor hun reclame- inkomsten of andere sancties. Als men de foto bekijkt is hier door deze personen buitengewoon veel geweld gebruikt, dit had een dodelijke afloop kunnen hebben.

 4. Realist schreef:

  @kloeke; inderdaad schandalig. Bar slechte reclame voor Groesbeek. Waarom eigenlijk die uitzending? Iedereen weet om wie het gaat toch?

 5. jeuh schreef:

  ruzie sussen is natuurlijk maar 1 kant van het verhaal…

 6. kloeke schreef:

  Ik vind het ook raar ja…..heel groesbeek weet het.