Meerdere bekeuringen en inbraak Cranenburgsestraat

27 oktober 2013 - 13:17:26 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

politie_hvdbDe politie heeft het in de nacht van zaterdag op zondag druk gehad op de Cranenburgsestraat. Een 23-jarige Groesbeker werd onwel na gebruik of toedienen van bepaalde middelen en is voor onderzoek naar het CWZ gebracht, aldus de politie.

Een 17-jarige Groesbeker werd bekeurd voor openbare dronkenschap. Omdat deze jongen minderjarig is krijgt hij of een boete van 90 euro of hij moet naar bureau Halt.

De politie heeft een 20-jarige man, eveneens een inwoner van Groesbeek, aangehouden in verband met openstaande boetes. Daarnaast bleek hij een verboden wapen op zak te hebben.

Op zaterdag 26 oktober werd eveneens op de Cranenburgsestraat een inbraak gepleegd. De politie vermeld niet of dit ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds was. De inbraak betrof een insluiping aan de voorzijde van de woning. Er zijn verschillende goederen weggenomen. Iets gezien? 0900-8844

  1. henk schreef:

    Gaat goed met de jeugd, 23,17 en 20 jaar oud, drugs, alcohol en wapens. Wat een vooruitzichten. Maar de jeugd heeft de toekomst ???????????????