Ernstig ongeluk tussen auto en tractor Wylerbaan

27 september 2013 - 16:17:40 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Ernstig ongeluk tussen auto en tractor Wylerbaan 1Vrijdagmiddag omstreeks 15:20 heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden op de Wylerbaan in Groesbeek. Een tractor met aanhanger wilde vanuit een oprit achteruit de Wylerbaan op rijden, maar zag hierbij een aankomende auto over het hoofd.

Door de botsing werd het dak van de auto van voor tot achter opengereten. De bestuurder kwam met de schrik vrij, de bijrijdster van de auto, een 69-jarige vrouw uit Groesbeek, is gewond geraakt. De ernst van de verwondingen zijn onbekend, maar het had niet veel gescheeld of het was veel erger afgelopen. De inzittende, een vrouw uit Groesbeek, moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Hiervoor heeft de brandweer twee deuren eraf moeten knippen.

Het slachtoffer is per ambulance naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie heeft de straat enige tijd afgezet om de hulpdiensten de ruimte te geven.

  1. koos koetsz schreef:

    5 tot 10 minuten voor het ongeval kwam zat ik achter de tractor toen hij afsloeg.
    hij parkeerde de tractor op de oprit maar er stak nog zeker 40 cm aanhanger de wielerbaan op en ik zei nog,hier gaan ongelukken gebeuren.
    Even later terug en jawel klaboem!
    sterkte aan de slachtoffers