[Update] Gevaarlijke kraaienpoten aangetroffen in bos

2 december 2013 - 22:14:50 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

kraaienpoten bosgebied but lagenDe politie meldt op Twitter dat er in het bos bij de But – Lagen in Groesbeek diverse gevaarlijke kraaienpoten zijn aangetroffen. De kraaienpoten zouden op meerdere paden in het bosgebied liggen.

Wees dus gewaarschuwd als u het bos in gaat en pas goed op. Ze zijn zeer scherp en kunnen u, maar ook uw huisdier, ernstig verwonden. Ook ruiters moeten extra voorzichtig zijn in het bos.

Update 02-12-2013, 22:15
Men dient nog steeds rekening te houden met kraaienpoten in het bos. Zondag is in Groesbeek een pony in dit wapen gestapt en daardoor gewond geraakt. Dit gebeurde tussen camping de But en de golfbaan.

 1. mike schreef:

  De viezerikken die dit doen moeten ze in een kooi zetten met alleen maar kraaienpotten vast gelast aan de grond en dan langzaam dood laten bloeden, deze mensen verdienen gewoon niet beter.

 2. groesbeker schreef:

  wie doet zo iets je kan je eigen of huisdier zo pijn doen die persoon is zo ziek in zijn hoofd om dit te doen ik hoef deze persoon niet tegen te komen

 3. Henk schreef:

  Het is toch niet te filmen wat die lullo’s de mens en dier aan kunnen doen, laat ze er zelf
  intrappen, dan weten ze gelijk dat ze toch heel verkeerd bezig en dit niet meer herhalen…….

  Wat ’n schorem loopt er toch rond !!!!!!!!

 4. Erwin schreef:

  Zal mij niet verbazen als ze specifiek op de MTB routes lagen. Er zijn volgens mij een aantal personen die niet zo blij zijn met onze aanwezigheid en dan ook geregeld route bordjes vernielen.

  Mensen verdraag elkaar toch eens maar vooral houd ook rekening met elkaar en gun ieder zijn eigen plezier (zonder daar uiteraard de ander mee lastig te vallen).

 5. MR schreef:

  De hufters die zoiets doen zijn hartstikke ziek in kop , en horen niet op deze wereld thuis. (afknallen)

 6. rowdy schreef:

  ik ben t volledig met erwin eens. en als je iets dwars zit zeg t dan gewoon. maar laat ik niet zien dat ze kraaie poten of boomstammen over de weg leggen waar mijn hondje gewond door kan raken of ik op de fiets langs moet.

 7. Theo schreef:

  Stichting Geestelijke Gezondheidszorg
  Tarweweg 2
  6534 AM Nijmegen
  Telefoon 024-3837777
  Website http://www.propersona.nl

  Ik zou maar snel een afspraak maken!!!