Vrouw (30) maakt dollemansrit door Groesbeek

2 juli 2013 - 18:43:51 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

PolitieIn de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie twee auto’s gecontroleerd. Echter, één van de twee auto’s ging er vandoor tijdens de controle. Hierop werd door de politie de achtervolging ingezet en gaf de vrouw, een 30-jarige Groesbeekse, een stopteken waarop niet werd gereageerd. Op een volgend stopteken werd ook niet gereageerd.

De bestuurster reed met hoge snelheid een aantal rotondes aan de verkeerde kant voorbij. Op de Klein America raakt de vrouw vermoedelijk de macht over het stuur kwijt en kwam met haar auto in een droge sloot terecht. Vervolgens bleek de politie moeite te hebben om de vrouw uit haar auto te krijgen, ze wilde namelijk de deur niet openen. Uiteindelijk wurmde zij zich door het half geopende portierraam van de auto. Hierop werd zij aangehouden.

Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt voor het veroorzaken van gevaar op de weg. Tevens is haar rijbewijs ingevorderd. De vrouw bleek bij controle niet onder invloed van alcohol te zijn. Er werd bloed afgenomen in verband met controle op drugs.

Bron: Politie.nl