Jongetje op de fiets gewond door aanrijding met motor

11 juni 2013 - 15:40:13 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

foto (16)Dinsdagmiddag is een jongen op de fiets gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een motor. De jongen reed met zijn fiets op het Nijerf en wilde de Koninging Wilhelminaweg opfietsen. Op de Koningin Wilhelminaweg reed op dat moment een motorrijder die vanaf rechts kwam voor de fietser. Deze zag de jongen echter over het hoofd waarop de twee in botsing kwamen.

Politie en ambulancebroeders spoedde zich ter plaatse en verleende eerste hulp. De jongen is uit voorzorg met een ambulance naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

 1. stefanie schreef:

  heey beterschap….
  k zie je gauw weer

  xxxxstefanie (klasgenootje)

 2. marcel schreef:

  Als bestuurder van de motor wil ik graag mijn visie op deze aanrijding kwijt. Een groepje van 4 fietsers komt van links de kruising op en gaan ogenschijnlijk allen rechtsaf. de jongeman die linksachter in het groepje fietst steekt plotseling al slingerend de kruising op en ziet mij over het hoofd. gelukkig ben ik een rustige motorrijder en benader deze kruising rustig met lage snelheid . Helaas kan ik de jongeman niet meer ontwijken en we raken elkaar zijdelings waarbij hij op de grond valt. Gelukkig lijkt het mee te vallen en gaat hij uit voorzorg nog even naar het ziekenhuis.
  De strekking van het verhaal van de reporter alszijnde dat ik hem niet gezien heb is dus echt klinklare onzin.