Snorfietser gewond na botsing op Houtlaan

6 juni 2013 - 08:25:14 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Snorfietser gewond na val op Houtlaan - AmbulanceEen 56-jarige snorfietser uit Groesbeek heeft donderdagmorgen letsel opgelopen na een botsing met een auto. Het voorval gebeurde op de Houtlaan, in de bocht voor de protestantse Kerk. De man en een 32-jarige automobilist uit Lent kwamen in botsing op de Houtlaan, hierdoor kwam de bestuurder van de snorfiets ten val.

Omstanders boden direct eerste hulp, waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. Een traumahelikopter werd eveneens opgeroepen, maar kon weer onverrichterzake huiswaarts keren.

De VerkeersOngevallen Analysedienst (VOA) doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

 1. piet schreef:

  Ze moeten die bocht daar is aan passen met die hoeken er in. Je kan er geen normale bocht maken!

 2. jantje. schreef:

  Heel veel sterkte gewenst Charley !!!

 3. Mike schreef:

  Er gebeuren nog wel meer (dodelijke) ongevallen in die bocht, de bocht is veelste smal, onoverzichtelijk gewoon levensgevaarlijk.

 4. Harrie schreef:

  Charley.
  Veel sterkte en beterschap.
  Groetjes.

 5. sandra schreef:

  Charley….waarom jij? En idd gevaarlijke bocht, er wordt een hoop geld aan onzin uitgegeven maar plaats verkeersdrempels zodat ieder zich veilig op de weg kan voelen…snelheid minderen zou ook niet verkeerd zijn!

 6. Robbert N. schreef:

  Heb al zo vaak gehad dat ik vanuit de kant van de Ottenhofstraat kwam en dat tegemoet komende mensen je gruwelijk afsnijden. Wat een hel van een bocht zeg!

 7. danny schreef:

  sterkte Charley hoop je snel weer te zien kerel

 8. Joepie schreef:

  JOEPIE!!! Er zijn witte strepen aangebracht in de bocht!! Wat een bril-jant idee….. Zucht…
  Hoop dat ieder nou de bocht netjes weet te nemen.