Motorrijder ernstig gewond door ongeval op Zevenheuvelenweg

28 mei 2013 - 21:56:50 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

photo (18)Een 20-jarige motorrijder uit de Limburgse gemeente Bergen is dinsdagavond omstreeks 21:00 uur ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Zevenheuvelenweg in Groesbeek. De motorrijder kwam vanuit de richting Berg en Dal (Canadees kerkhof) en reed richting Groesbeek. In de bocht onderaan de Zevenheuvelenweg brak op een gegeven moment het wiel van de motor uit, waardoor het slachtoffer de macht over het stuur verloor. Hij belandde in een heg en botste vervolgens tegen een boom. Hij werd in bewusteloze toestand aangetroffen.

Meerdere ambulance eenheden, alsmede politie en een traumahelikopter rukten uit. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding per ambulance naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De Verkeersongevallen Analyse Dienst doet onderzoek naar het ongeval.

 1. Jeroen (passant) schreef:

  Dit ziet er niet zo goed uit als ik de fotos bekijk, een flinke klap. Toeval wil dat ik precies langs liep toen deze motorrijders hier stopten om even te rusten, toen ik een half uurtje later weer langs kwam zag ik tot mijn verbazing alle hulpdiensten aanwezig. Ik hoop dat het goed afloopt met alle betrokkenen.

 2. Tsja schreef:

  Voor de veiligheid zijn er “lampjes” geplaatst in bochten op de Zevenheuvelenweg. Echter, alleen al als je met de auto in de bochten rijdt voel je die lampjes heel goed… laat staan wat een motorrijder moet voelen!

  Zo veilig zijn denk ik dus niet…

  • Theo schreef:

   Dat wat betreft die lampjes, klopt helemaal. Gisteren is dus helaas het eerste slachtoffer gevallen. Ik hoop dat men nu snel overgaat tot het verwijderen van de overige “lampjes”. Want het is wachten op het volgende ongeluk…… Wie bedenkt zo iets…..

   • Helena schreef:

    Klopt helemaal.
    Hoop dat t goed komt.

    • kleine opdonder schreef:

     dat vind ik kwats het is namelijk ook de bedoeling dat je er tussen in rijd op je eigen weghelft je hoeft helemaal nie bij die lampjes in de buurt te komen!

 3. mike schreef:

  brak op een gegeven brak het wiel van de motor van het slachtoffer uit en verloor hij de macht over het stuur? ik snap er niks van.

 4. triest schreef:

  Hoorde helaas vanmiddag dat het slachtoffer helaas is overleden aan zijn verwondingen,triest 21 jaar.

 5. uit het oog maar niet uit het hart schreef:

  lieve Marc, we zullen je nooit vergeten

 6. kennis schreef:

  Helaas was het slachtoffer nog net geen 21 jaar.

 7. Rust zacht schreef:

  Rust zacht Marc.

 8. theo schreef:

  rust zacht marc! we zullen je nooit vergeten:)