Vrouw gepoogd te beroven in haar huis op Oude Kleefsebaan

1 mei 2013 - 15:50:07 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

vuurwapenEen 21-jarige vrouw is maandagnacht rond 04:15 uur overvallen door een man toen zij haar woning aan de Oude Kleefsebaan wilde binnengaan. De dader bedreigde haar vermoedelijk met een wapen. De man is er even later zonder buit weer vandoor gegaan.

De 21-jarige vrouw, afkomstig uit Maastricht, werd van achteren vastgegrepen door een haar onbekende man. De dader bedreigde haar met vermoedelijk een wapen en dwong de vrouw mee te lopen richting de Prins Alexanderlaan. Toen de dader er even later vandoor ging, waarschuwde zij de politie.

Agenten waren snel ter plaatse en begonnen een onderzoek. Zij namen een aangifte van de vrouw op. Dinsdagmorgen is een buurtonderzoek gedaan.

Getuigenoproep
Van de dader is een summier signalement bekend. Het zou gaan om een man, vermoedelijk Antilliaans, ongeveer 1.65m lang, dun postuur en met donkere kleding aan. De politie roept getuigen op om zich te melden. In het bijzonder de bestuurder van een zwart busje die langsreed vanuit de Oranjelaan in de richting van de Oude Kleefsebaan. Of mensen die al vóór het genoemde tijdstip van 04.15 uur iets verdachts hebben opgemerkt in de omgeving van de Oude Kleefsebaan.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het Overvallenteam via telefoonnummer: 0900-8844.