Man ernstig gewond aangetroffen in auto

2 maart 2013 - 10:27:24 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Man ernstig gewond aangetroffen in auto MargrietstraatZaterdagmorgen omstreeks 08:45 uur is een man ernstig gewond aangetroffen in een auto aan de Margrietstraat in Groesbeek. Een toevallige passant zag bloed, papier en een fles water op de grond liggen en ging poolshoogte nemen. Eenmaal bij de auto zag hij een man in de auto zitten die amper reageerde. Zijn hoofd was bebloed en had enkele schaafwonden, hierop alarmeerde hij de hulpdiensten.

Politie en ambulance arriveerde waarop de politie de man uit zijn auto probeerde te halen. In eerste instantie reageerde de man geschrokken en wilde wegrijden, maar even later stapte hij toch uit. De man is in de ambulance onderzocht en behandeld aan zijn verwondingen, vervolgens is hij meegenomen voor verhoor.

Volgens buurtbewoners is er geregeld in het weekend in een pand aan de Margrietstraat een feest. “Wij ervaren hiervan veel overlast omdat de muziek soms tot wel 05:30 door zou gaan”, aldus een buurtbewoner. “We hebben al vaker de politie gebeld vanwege de overlast, maar er gebeurt weinig aan. Nu weer dit, hopelijk is dit de druppel die er voor zorgt dat er daadwerkelijk wat aan gaat gebeuren”.

 1. wimpie schreef:

  In dat pand worden op zaterdagavond/zondagmorgen iedere keer die Turkse/marrokaanse feestjes gehouden. Ik ben er zelf verbaasd van dat het zo lang duurde voordat daar iets mis ging. Rond die tijd staan ook meerdere AMG”tjes met Duits kenteken op het parkeerterrein en staat de muziek loeihard aan met de gordijnen potdicht! Van dat pandje klopt dus helemaal niets wat daar in het weekend gebeurd en dit speelt zich zo al langer af!

 2. Vanaf juni 2012 dus al zo’n 8 maanden ontvang ik klachten vanuit de buurt. Ik heb hierover gesproken met de verantwoordelijk wethouder en de verantwoordelijk ambtenaar. Woensdag jl. heb ik hierover nog gebeld met de betreffende ambtenaar. Overlast in geluid zou een taak zijn voor ABOVO uit Wijchen en overlast buiten en op straat een taak voor de politie. Nadeel zou zijn het relatief beperkte aantal agenten in zo’n grote regio. Ik zou de data aan de verantwoordelijken kunnen tonen over feiten, dat ik hierover gecommuniceerd heb met de gemeente. Ook hier legt de gemeente haar verantwoording naast zich neer, er is een ambtenaar wezen kijken in het pand, heeft wat adviezen gegeven en of dat er gehandhaafd is waag ik te betwijfelen. Wie waren er eerder de omgeving of de disco in een voormalig restaurant? Ik hoef geen wetenschapper te zijn om te weten, dat een restaurant zonder aanpassingen niet geschikt is voor een disco en dat de omgeving in mijn optiek recht heeft op rust. Ook de verhuurder heb ik aangesproken op zijn verantwoordelijkheid. Wie weet is het slachtoffer het eerste spreekwoordelijke kalf dat…. – See more at: http://www.112groesbeek.nl/6529/man-ernstig-gewond-aangetroffen-auto/#sthash.Oh5zt0rU.dpuf

  • john schreef:

   Hans,jij hebt en weet overal een antwoord op al is het maar op wildplassen.
   |Maar er iets aan doen ho maar met je grote mond.
   Ga gewoon werk zoeken in plaats van mensen voor de gek te houden

   • John, of dat ik werk of niet werk , of dat ik wel of geen werk zoek gaat jou geen donder aan. Voor zover ik op mijn bankrekening kijk zie ik in ieder geval geen bijdrage van ene John. Omwonenden en ik weten of dat ik mensen voor de gek hou of niet. Voor zover ik weet vervul ik mijn raadslidmaatschap naar eer en geweten. Ik zou zeggen hou op met achterover leunen en probeer ook eens de dingen te weten. Wie weet leer je er iets meer van dan zinloze kritiek te leeren.

   • Helena schreef:

    Als er al iemand is die naar de mensen luistert, en problemen probeert op te lossen ,in de politiek hier in Groesbeek,is t toch zeker Hans Peters.Andere zijn drukker met wijnfeesten en t veel te dure centrum plan.
    Ook hier was hij ter plaatse om mensen een luisterend oor te bieden en te kijken hoe dit probleem opgelost kan worden.

    • moet schreef:

     John…last van geweten of bang dat je feestjes eraan gaan? Als er iemand klaar staat voor de mensen en vooral hier op stekkenberg is dat Hans Peters wel.
     Waar werk jezelf? Of hoef je alleen 1 keer per maand je briefje in de bus te deponeren om het gewoon gestort te krijgen.

 3. Harm.. schreef:

  Disco? Volgens de buurt meer een erotische aangelegenheid oftewel sexclub. Dit pand is niet geschikt voor dat soort feesten.

 4. Realist schreef:

  @John, Hans is degene die bij de gemeente al meerdere malen dit ter discussie heeft gesteld. Wethouders en burgemeester doen niks. Die vinden de veiligheid en overlast niet belangrijk kennelijk. Jouw opmerking slaat nergens op. Niveau nul-komma-nul.

  • rw schreef:

   vindt het ook schandaallig heb daar ook gewoond,maar veilig voelen deed ik me daar niet meer.
   en de politie kun je wel bellen maar die hebben het te druk met bekeuringen uit delen,geld in het laatje brengen, ze zijn gewoon bang voor die gasten.maar petje af voor hans peters want die doet er wel wat aan,maar als er dan ook niet wordt geluisterd wat doe je er dan aan.niks.

 5. veulings schreef:

  nog effe dit , gemeente doet weer of ze van niets weten zie de krant ,zeggen meting gedaan te hebben ,zou kunnen moment opname !!! Het gaat echter niet alleen om de muziek ,maar ook over de weg rijdende auto,s en dicht slaan van portieren s,nachts rond 4 uur en geluiden die daar bij horen.Vreemd vind ik dat op een andere plaats in groesbeek muziek om 1 uur moet stoppen .[kermis en carnaval]