Man (32) zwaargewond na ongeval op Nijmeegsebaan

12 januari 2013 - 21:55:23 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Ambulance

Ongeval_NBaan_12012013Een 32-jarige man uit Nijmegen is zaterdagavond zwaargewond geraakt na een botsing op de Nijmeegsebaan in Groesbeek. Het ongeval gebeurde rond 21:00 uur.

Het slachtoffer kwam vermoedelijk vanuit de Bosbesstraat om naar de Nijmeegsebaan richting Nijmegen te draaien. Een 21-jarige Groesbeker kwam over de Nijmeegsebaan vanuit Nijmegen en reed op de kruising schuin rechtdoor over het fietspad. Hij boorde zich in de flank van de auto van de 32-jarige man. De 21-jarige was ongedeerd. De 32-jarige man raakte gewond en moest uit de auto geknipt worden.

Er werd direct na het ongeval ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze kwam echter niet ter plaatse. De Dienst Verkeersongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Tags: ,
 1. jantje. schreef:

  Heel veel sterkte gewenst !!!…vraag me wel af wat die Golf rechts op het fietspad te zoeken heeft gehad…want de Golf rijd voor de bocht rechts het fietspad op…vreemd ongeval…

  • jantje schreef:

   jantje als je de weg kent dan zie je dat als je vanuit nijmegen komt en je de bocht mist dan, dat je rechtdoor het fietstpad opgaat. Daarvoor hoef je niet naar rechts te gaan, maar gewoon alleen rechtvooruit. En wat die daar te zoeken had tja als je zo gaat Lullen dan zoude er nooit meer ongelukken gebeuren want altijd bij een ongeval heeft 1 van de 2 er niets te zoeken op die plaats. Zon dingen gebeuren helaas nou eenmaal.

 2. Mike schreef:

  Hij dacht dat hij aant fietsen was…

 3. Laurier schreef:

  Toch knap hoe die Golf daar terecht is gekomen terwijl hij uit de richting Nijmegen kwam? Lijkt nu wel alsof hij vanaf dat weggetje vanaf Germania gekomen is?

  En waarom missen mensen bochten? Ik hoop niet dat hij te hard gereden heeft, zou zuur zijn. Helemaal voor het slachtoffer in de blauwe auto.

 4. mike schreef:

  ik ben een vriend van de 21 jarige, de 32 jarige man heeft 2 gebroken ribben voor zover ik weet. Het is wel ernstig maar niet levensbedreigend.

 5. Hellen schreef:

  Voor alle betrokkenen sterkte.Dit doe je niet expres volgens mij.
  Hoop dat t allemaal goed komt.Kan iedereen overkomen denk ik dan.