Meisje (17) gewond bij ongeval op de Sionsweg

10 januari 2013 - 10:49:44 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Ongeluk Sionsweg NijmegenWoensdagavond omstreeks 18:50 uur is een 17-jarige inwoonster van Rotterdam gewond geraakt bij een ongeval op de Sionsweg in Nijmegen.

Een 56-jarige automobilist uit Groesbeek, de vader van het 17-jarige meisje, reed in de auto op de Sionsweg in Nijmegen, komend vanaf de Scheidingsweg. Zijn dochter zat naast hem. Doordat vermoedelijk een wiel van de auto in de berm kwam moest de automobilist een stuurcorrectie uitvoeren, hierbij raakte de auto in de slip en kwam vervolgens op de zijkant in de berm terecht. De 17-jarige dochter moest met behulp van de brandweer uit de auto bevrijd worden. Zij is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 56-jarige bestuurder raakte niet gewond.

De traumaheli werd opgeroepen om te assisteren, maar kon vermoedelijk niet ter plaatse komen vanwege het slechte weer. Zij zijn uiteindelijk met de auto, vanuit Volkel, ter plaatse gekomen. Als gevolg van het ongeval is de Sionsweg tussen de Panovelaan en de rotonde met de Nijmeegsebaan tot 20.15 uur afgesloten voor het verkeer in beide richtingen.

  1. Jan schreef:

    Inwoonster van groesbeek, niet r’dam

  2. gruusbekse schreef:

    Weet iemand hoe het meisje het maakt?