Groesbekers vast voor zware mishandeling in Beek

1 januari 2013 - 14:13:23 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Politie

politie_hvdbTwee Groesbekers van 17 en 22 jaar oud zijn dinsdagochtend om 05.45 uur aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Bij een horecagelegenheid aan de Rijksstraatweg in Beek-Ubbergen zou het tweetal twee andere mannen mishandeld hebben.

Rond 05.00 uur kreeg de politie melding van een flinke vechtpartij in het café. Ter plaatse troffen agenten twee gewonde mannen op straat aan. Beiden hadden hoofdletsel, één van hen zwaar. Het betreft twee inwoners van Beek van 39 jaar en van 23 jaar. Beiden zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De mishandeling zou gevolgd zijn op een woordenwisseling tussen de verdachten en de slachtoffers.

Toen de politie ter plaatse kwam waren de twee daders gevlucht. Getuigen konden echter de verblijfplaats van de verdachten vertellen, waarop agenten de twee daar aanhielden. Dit was in een woning in Beek, in de nabijheid van het café.

Het tweetal is ingesloten en zal vandaag nader gehoord worden. De politie onderzoekt de zaak verder.

Politie op zoek naar getuigen en beelden incident

De recherche vraagt getuigen van het incident zich te melden. Ook wil de politie graag (bewegende) beelden van het incident. Hebt u beelden gemaakt van het incident, neem dan contact op met de recherche via het algemene telefoonnummer 0900-8844

Tags: , ,
 1. 024 schreef:

  echt niet normaal meer dat het zo ver moet kommen

 2. mike schreef:

  oke, durf je je eigen naam er weer niet bij te zetten? Die 22 jarige is een oude vriend van me. Hij is absoluut geen ruzie maker. Hij heeft lang bij het leger gezeten. Die jongens uit Beek zullen het zelf wel flink uitgedaagd hebben! Dus AUB laat die vooroordelen is voor je. Altijd datzelfde gedoe hier in Groesbeek.

  • Vissertje schreef:

   Laat AUB die vooroordelen is voor je? Houd jij dan je veel te snel getrokken conclusie voor je? Of was je er zelf bij soms..

 3. Realist schreef:

  @Mike, vreemd he dat iemand zijn naam er niet bij zet? Het gaat hier om mensen die een ander ZWAAR hoofdletsel toe hebben gebracht! En hij kan in jouw ogen geen ruziemaker zijn omdat hij in het leger heeft gezeten? Wat een kromme redenering. Nou, lekkere discipline heeft hij daar dan geleerd. Je mag trots zijn op die oude vriend van jou. Ik kan niet anders concluderen dan dat het schandvlekken voor Groesbeek zijn. Eerst iemand zwaar mishandelen en vervolgens op de vlucht, ook nog een echte held ook.

 4. T schreef:

  Die vriend mag dan wel geen ruziemaker zijn, Mike, maar het waren toch echt zij die begonnen met het zoeken van problemen. Daarop werden ze de kroeg uitgezet, maar bleven ze steeds lastig doen. Toen is het ook fout gegaan. Ik zal niet ontkennen dat dat is omdat het een klein kroegje is en de vaste kliek die aanwezig was zich waarschijnlijk er ook mee is gaan bemoeien (ipv alleen de persoon die toezicht moet houden). Die dingen zullen in Groesbeek ook wel eens gebeuren als er een paar “onbekenden” lastig doen, toch? Het was laat in de nacht, dus alcohol is ook in het spel geweest.

  Het hoofdletsel kan ook zijn veroorzaakt door een verkeerde val, Realist. Je breekt je val ook niet echt na de nodige drank. Dat is nog niet helemaal bekend volgens mij. Slachtoffers zijn inmiddels uit het ziekenhuis.

 5. T schreef:

  Mijn eerdere reactie is trouwens van wat ik heb gehoord van mensen die er waren. Voor mij is dit typisch een gevalletje van iets te veel zuipen met zijn allen en net iets te laat je bed op zoeken waardoor het weer eens ouderwets knokken is geworden.

 6. Hellen schreef:

  Ben blij om te lezen dat ze uit t ziekenhuis ontslagen zijn.
  En de politie zal t best onderzoeken, dus,we wachten af.Sterkte voor de slachtoffers en de ouders van de daders.

 7. Mira schreef:

  @mike. en dan heb jij het over vooroordelen, was je zelf aanwezig ??? waarschijnlijk niet, dus conclusie: ook jij moet je vooroordelen bij je houden!!
  Dat jou vriend in het leger heeft gezeten, wat wil je daar nou mee zeggen ??? Vraag me af wat de relevantie is van dit gegeven.
  Ik ben er zelf ook niet bij geweest, maar 1 ding staat voor mij voorop, als je iemand met hersenletsel het ziekenhuis in slaat, mag je van mij een flinke dauw krijgen, en een behoorlijke straf opgelegt krijgen. Dit is een vorm van zinloos geweld, en helaas leren sommige, na zoveel gevallen die in ons land al zijn gebeurd, het NOOIT!!

 8. mike schreef:

  Jullie zijn allemaal internet helden met vooroordelen, jullie durven je eigen naam er niet eens bij te zetten en zo gaat het hier altijd. Volgens mijn zijn jullie allemaal mensen die zelf gepest zijn vroeger en nooit maar dan ook nooit iets hebben durven te zeggen en vervolgens gaan jullie nu de held achter de computer uithangen.

  • Kevin schreef:

   Geachte Mike,

   ik wil even onder mijn eigen naam kwijt dat ik vind dat je jezelf compleet belachelijk maakt met zulke reacties. Ik lach je dan ook hard uit als dat mag.

   Met vriendelijke groet,

   Kevin

 9. Realist schreef:

  Tsja Mike, die 2 mannen in Beek durfden kennelijk wel iets te zeggen en zie daar, ze belanden in het ziekenhuis. Vreemd toch dat anderen anoniem reageren he? Ik denk dat die mishandelaars toch ergens een probleem hebben als ze hun agressie niet kunnen beheersen, en dan noem jij mensen die hier reageren mensen die waarschijnlijk gepest zijn. Jouw redeneringen zijn zo krom dat ik me afvraag of jij jouw eigen logica wel kan volgen?

 10. Mike schreef:

  Kevin ook weer schuilen onder een andere naam?

  • henk schreef:

   Of schuilt Mike stiekem onder een andere naam??

   • Kevin schreef:

    Fijn dat we dat even helder hebben, goed punt Henk!
    Alleen jammer dat onze vrolijke vriend Mike het nog steeds niet snapt heb ik het idee.

 11. mike schreef:

  nou nee ik durf ook mijn achternaam te zeggen, ben niet zo zielig om alleen hier de held uit te hangen. Durf het ook wel in het echt hoor………..

 12. mike schreef:

  jullie zijn allemaal zielige lui. Die niks beter te doen hebben om hier je mening te zetten en in het echte leven durven jullie je mond nog niet los te trekken!

 13. Realist schreef:

  Eigenlijk is het overbodig om op jou te reageren Mike. Je zet jezelf, zonder dat het beseft neem ik aan, volledig voor paal. En met elke post maak je het erger.

 14. Mike schreef:

  Jij zet je eigen voor paal om je naam niet te vermelden.

  • Laurier schreef:

   Dit is nu precies wat Realist bedoeld.

   Verder zie ik een post van jou, gedateerd op 9 januari, 13:27uur om precies te zijn, waarin je én aangeeft dat je je achternaam wel durft te vermelden (vooralsnog blijft het bij stoere praatjes, grote jongen) én sluit je de post af met een zin welke, als het zo inschat, als dreigement bedoeld is? Om echter geen overhaaste conclusies te trekken wil ik dat graag verifieren (verifiëren = checken, controleren, nagaan, nazien, onderzoeken).

   Wil je nog koekjes? Schei toch uit man.