[Update] Gemeente Groesbeek klaar voor sneeuwval

6 december 2012 - 20:41:29 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Er wordt veel sneeuw verwacht voor vannacht en morgen. U kunt zelf met zout uit de strooikisten uw stoep en voetpad naar de voordeur vrij houden. Help zo mogelijk ook buren waarvan u weet dat ze hulpbehoevend zijn of slecht ter been.

De strooikisten worden steeds bijgevuld. Mocht er onverhoopt een leeg zijn geraakt, dan kunt u de gemeente bellen (024-3996100) met het verzoek aan te vullen. De strooiwagens en medewerkers zijn vannacht en morgen in volle inzet. Bij aanhoudende sneeuw strooit en veegt de gemeente de hoofdroutes voortdurend. Zodra daar ruimte voor is worden ook andere ontsluitingsroutes geveegd en gestrooid.

De gemeente vraagt uw begrip voor eventuele overlast en hopen op uw medewerking waar het uw eigen stoep betreft.

Update 06-12-2012, 20:45 uur

Het KNMI heeft voor bijna het hele land code ORANJE afgegeven voor langdurige sneeuwval. Alleen de provincies Drenthe en Groningen hebben nog code geel. De waarschuwing is geldig vanaf vrijdag 05:00 uur, gedurende 13 uren.

 1. ergens schreef:

  dan mogen ze ook de binnenwegen doen voor die gene die een invalide parkeer plaats hebben en ook bij de bejaarde woningen daar kijken ze niet naar vooral op de marieendaalseweg staan ook bejaardenwoningen en daar staat dus GEEN GELE BAK dus laten ze daar dan ook eentje neer zetten.

 2. Mike schreef:

  Nooit geweten dat iedereen gebruik mag maken van strooizout. Dacht alleen dat het voor oudere bestemd was? Waarom kopen dan toch dat dure strooizout in de winkel?

 3. Mike schreef:

  Klaar voor de sneeuw? Laat me niet lachen er is nog haast nergens gestrooit? In malden enzo zijn alle wegen schoon. Het is een grote puinhoop hier.

 4. eddy schreef:

  Stekkenberg vergeten ze ook altijd te strooien.

 5. echte stekkenberger schreef:

  Zelfs het plastic is niet opgehaald vandaag .