Vrachtwagen gestolen bij Van Kesteren

19 november 2012 - 19:09:01 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Inbraken, Politie

Op zondagavond 18 november is omstreeks 19.00 uur op de Ambachtsweg in Groesbeek een vrachtwagen ontvreemd van de firma van Kesteren BV. Op het moment van de diefstal stond deze wagen op het terrein van van Kesteren.

Het betreft een vrachtwagen, zie foto, van het merk MAN type 33-403 6×6 met autolaadkraan. De wagen, bouwjaar 1997, heeft het kenteken BF-PZ-59. Op de wagen bevond zich een 24m3 afzetcontainer die eveneens meegenomen is door de inbrekers.

Mochten er getuigen zijn die iets is opgevallen of die de vrachtwagen op zondagavond hebben zien rijden in welke richting dan ook worden verzocht contact op te nemen met de firma van Kesteren. Dit kan telefonisch via 024-3975454 of stuur een mail naar [email protected]

 1. sjaak schreef:

  (Vracht)auto gestolen?? Kijk. Eens. In. Polen!!

  Blijft. Natuurlijk klote als ze wat weghalen bij je !
  Valt wel op dat. Er sinds de aanleg van de glasvezel. Door onze oostblokstratenmakers er veel meer ingebroken word. En nu zeg ik niet dat die gasten dat ook doen , neeeej geen slecht woord over de hard werkende stratenmaker. , maar het valt. Me wel gewoon op. !!

  • Prive schreef:

   Kan me goed aansluiten op dit verhaal.
   Bij ons in de straat zijn de graaf werkzaamheden begonnen.
   En heb al in twee weken tijd op de bewakings camera 3x een werknemer rond zien kijken in om me huis en in de achter tuin.
   Ben met deze beelden natuurlijk langs onze grote vrienden geweest en wel opvallend is dat de werkzaam heden begin deze week niet hervat zijn. is er toch een link gemaakt met meerdere zaken ……………………………….

 2. toon schreef:

  Geen startonderbreker dus paar draadjes en weg is ie ( of er moeten sleutels zijn gestolen)! voor de zekerheid ook in de oude vrachtwagens een startonderbreker inbouwen. ook al is het van de gekke

  • Bewoner schreef:

   Zou hij niet al in Polen zijn……………….misschien met geld tegemoet gekomen, wie weet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. maikel schreef:

  tegenwoordig zijn die dingen toch uitgerust met gps?