Spoorlaan: Aanhouding na overtreding APV

29 september 2012 - 20:39:15 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Politie

Vrijdagavond rond 21.45 uur ging de politie na een melding over een persoon die zich erg lastig zou gedragen bij een horecagelegenheid naar de Spoorlaan.

Daar troffen de agenten een 26-jarige Groesbeker die vermoedelijk onder invloed danig liep te zwalken en nauwelijks aanspreekbaar was. De man is aangehouden voor overtreding van de APV (Algemene Plaatselijke Verordening), namelijk voor hinderlijk gedrag op of aan de weg. Tijdens fouillering kwamen twee wikkels met wit poeder tevoorschijn, speed zo bleek uit onderzoek.

De verdachte is ingesloten voor verhoor. Hij kreeg een boete opgelegd van 340 euro.

Politie Gelderland-Zuid

 1. Speedy Conzales. schreef:

  Hij heeft wel zeer slechte speed/coke gehad of geen speed/coke gebruikt, met de goeie (dus weinig versneden) speed/coke ga je echt niet van slingeren en zwabberen en kun je lullen als brugman…..haha..

 2. Groesbeek schreef:

  Hij staat erom bekend dat hij meer gebruikt als alleen de speed. Dus het zwalken over straat en slecht verstaanbaar komt door iets anders dat speed. En dan is het hier in Groesbeek niet zo moeilijk om te raden waardoor dan wel

 3. J schreef:

  Jij weet er wel akelig veel van, misschien kunnen
  ze jou ook een keertje oppakken.

 4. Groesbeek schreef:

  Als je er veel van weet wil het toch niet zeggen dat je ook gebruikt? Vind het weer een erg overdreven opmerking!

 5. Lezer schreef:

  Gezien de omschrijving zal het wel geen coke zijn geweest. Ik hoorde dat GHB het de laatste tijd erg goed doet in Groesbeek…. Met GHB ziet het eruit alsof je dronken bent, maar de geur van alcohol ontbreekt.

  • Speedy Conzales. schreef:

   Van GHB wordt men juist rustig en relax vredelievend o.a maar niet vervelend of agressief o.i.d, want lichaam en geest is letterlijk verdoofd wegens dat men het vroeger ook als narcosemiddel gebruikte, en ook iets teveel en je gaat dan ook geheid black-out, maar je kan er ook behoorlijk van gaan zwabberen en een dronken indruk maken inderdaad, maar GHB in combinatie met alcohol dan kan er een heel ander gedrag tevoorschijn komen dat niet te voorspellen is, wat hier misschien het geval is v.w dat hij ”lastig” was. En inderdaad ook hier is het een populaire drug, zoals ook de andere helaas….En jaren geleden was alleen de peperdure coke populair, en wordt nu onderhand vervangen door de echt spotgoedkope Speed, GHB, pillen, ketama enz. en hopelijk maar ben er een beetje bang voor dat op den duur de Crystal Meth hier ook nog zijn intrede zal gaan doen, met alle gevolgen vandien.

   • Speedy Conzales. schreef:

    En Crystal Meth is trouwens een zeer heftig super verslavend soort Speed, en na een enkele keer gebruiken ben je verkocht, en dus ook al een heel eind naar de knoppe…