53-jarige Duitser racete door Groesbeek

19 september 2012 - 16:00:25 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Een 53-jarige Duitser is dinsdag bekeurd voor het overtreden van de wettelijk vastgestelde maximum snelheid. Agenten signaleerde een motorscooter die met te hoge snelheid reed waar de maximum snelheid van 30 km/u geldt. Bij snelheidsmeting bleek deze bestuurder bijna 70km/u te rijden.

Toen politiemensen de motor naar een veilige plek wilden dirigeren, reed de bestuurder een zijstraat in. Nadat de agenten hem getraceerd hadden verklaarde de man eerst een krantje te moeten bezorgen. De bestuurder reageerde geagiteerd naar de politiemensen en wilde in eerste instantie niet aan het onderzoek meewerken. De 53-jarige Duitser had geen papieren bij zich; hij is bekeurd voor te hard rijden en het niet tonen van een geldig rijbewijs. Pas toen duidelijk werd dat de motor eventueel in beslag genomen zou worden, wilde de man direct de boetes ter waarde van 179 euro betalen.

 1. mike schreef:

  70 in een 30 gebied? dat is toch dubbel ? is toch rijbewijs kwijt?

 2. stekkenberger schreef:

  Auto en rijbewijs inleveren en op de draisine naar huis sturen.

 3. grsbk schreef:

  Mike heb jij een rijbewijs? Als je goed hebt opgelet ben je je rijbewijs pas kwijt als je 50 km te hard rijd.

  • Haha grsbk schreef:

   grsbk? heb jij een rijbewijs? als je goed hebt opgelet ben je je rijbewijs al kwijt als je of meer dan 50km per uur te hard rijd of als je meer als het dubbele rijd. (30-60 etc.)

 4. Lezer schreef:

  Duur krantje….

 5. stekkenberger schreef:

  Je kunt je rijbewijs al kwijt raken als je 30 km per uur te hard .Als je andere weggebruikers,voetgangers,fietsers enz in gevaar brengt. Als je een gevaar op de weg bent kun je je rijbewijs inleveren.

 6. Stekkenbergboy schreef:

  Da was eun richtige bleude scooter fahrer !