Met verf bespoten dode kat gevonden

7 september 2012 - 15:28:56 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen, Politie

Vrijdagochtend hebben mensen bij de gemeentewerf in Groesbeek een vreemde vondst gedaan. Er is daar een dode kat, bespoten met gele verf, gevonden. Dit meldt de Dierenpolitie Gelderland-Zuid.

Het is onduidelijk of het beestje al dood was voordat het met verf werd bespoten, of niet. Getuigen kunnen zich melden bij de DierenAmbulance Nijmegen (DAN) via 024-3550222.

Het is de tweede keer in korte tijd dat er een lugubere vondst in de regio wordt gedaan. Eind augustus werd er in Millingen nog een zak met 18 doodgeslagen cavia’s gevonden.

 1. geen schreef:

  lijkt eerder erop dat deze kater tegen een pas geverfde gele muur is gegooid dus agenten zoek die pas geverfde “muur”en de kans is groot dat de dader daar in de buurt is . als ik u was zou ik daar mmar eens onderzoek naar laten doen .mijns inziens ziet het er anders uit als er met een spuitbus gespoten is dan zou het dieper in de vacht moeten zitten en dit zit er erg oppervlakkig op, do u best wand dit soort mensen hebben “hulp” nodig zij moeten ook leren dat dieren ook gevoelens hebben iets anders als mensen maar pijn lijden kan elk levend wezen

 2. Boterbloem schreef:

  Ik vind dat deze gek wie dat gedaan heeft geen hulp verdiend maar een zeer lange gevangenisstraf verdiend . hulp is te laat voor zulke gestoorde mafkezen.

 3. danny schreef:

  echt zillig zeg niet meer respect loos een dier die niks kan trug doen

 4. Bewoner schreef:

  Deze mensen die zoiets doen verdienen geen leven, heb hier verder geen woorden voor,
  zoals boterbloem al zegt de gevangenis in, en 50 jaar op water en droog brood, die zoiets
  doen hebben geen leven verdiend……………………..

  • Anita schreef:

   Juist, bewoner. Maar wat is een gepaste straf in dit land.. Dat water en brood gun ik hem of haar ook niet eens in een ‘hotel’. Ergens een steentje aan bijdragen, oke. Maar niet aan zulke zware en onbehandelbare….heb er even geen passende naam voor.

 5. @[email protected] schreef:

  Dader opsporen en ook met verf bekladderen en tegen een muur gooien.

 6. Anita schreef:

  Gruwelijk! En om die foto vragen de mensen ook niet, althans ik niet.

 7. a schreef:

  de kat is doodgereden maar wel besmeurd met verf waarom een dier kan er niets aan doen misschien een van de katten uit de kerkstraat waar diverse verwilderde lopen