Verkeer Groesbeek ontregeld door wegafsluiting

9 juni 2012 - 11:14:47 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Verkeer Groesbeek ontregeld door wegafsluitingHet verkeer ondervindt ernstige hinder door de afsluiting van het kruispunt Molenweg. Het kruispunt Cranenburgsestraat/Molenweg voor al het verkeer afgesloten. Dit is vanaf vrijdagavond 8 juni 20.00 uur en duurt tot maandagmorgen 11 juni 06:00 uur.

Het verkeer wordt tijdens de afsluitingen via de Zevenheuvelenweg en de Burgemeester Ottenhoffstraat geleid, hierdoor ontstaan momenteel lange files op beide wegen. Ook elders in het dorp is men als gevolg van de afsluiting onderhevig aan de gevolgen.

 1. Bert schreef:

  Die stoplichten vanaf de het kruispunt bij de Jan Linders staan altijd al veel te lang op rood. Met deze drukte is het logisch dat het zo druk wordt, hier had de gemeente toch zeker even bij stil kunnen staan!!

  • Tieneke schreef:

   Waarom heeft u de gemeente niet al even van te voren een tip gegeven ;-)?

   • Leon schreef:

    Omdat niemand weet wat ze nou eigenlijk aan het doen zijn? En het probleem van de stoplichten is niet van gisteren..

 2. jantje schreef:

  Ach, het is toch maar voor een paar dagen, die reclame over Patricia die 15 kilo verloor hier rechts in beeld daar stoor ik me meer aan..haha..en ze had beter niet kunnen afvallen, want wat een zuur gezicht met die 15 kilo eraf…goede middag..

 3. nick schreef:

  ach zeur niet, wees blij dat er nu iets aan gedaan wordt!! Het is ook nooit goed, mensen moeten altijd wat te zeiken hebben..het is maar voor even, dus een beetje geduld opbrengen is toch niet zo moeilijk?!

 4. mientje schreef:

  Als er ongelukken gebeuren.
  zou de gemeente dan ook opdraaien
  voor de schade.
  ma ja kom niet aan de knip van
  de gemeente.

 5. echte stekkenberger schreef:

  Als het zoveel geld mag kosten , waarom niet even een verkeersregelaar ingehuurd ?

 6. henk schreef:

  SCHANDALIG!! Grote chaos… had de gemeente dit niet een paar jaar geleden kunnen bedenken, toen dat kruispunt werd aangelegd?? door deze stomme fouten worden de kosten als ma meer… Gemeente Groesbeek down!!!

 7. Mike schreef:

  Nog beter zou het zijn om die stoplichten weg te halen

 8. moi schreef:

  ik vind het wel intressant dat het kan onvoorstelbaar mooi echt waar!

 9. Ruudje schreef:

  Deze tijdelijke wegafsluiting was even lastig, maar zeer zeker de moeite waard. Echt mooi geworden!

 10. henk schreef:

  Handig dat er aan de rechterkant nu een heel stuk geen fietspad meer is……… WTF??? toch niet weer een domme fout?

  • geen schreef:

   het is nog niet af henk die komen nog als het af is kun je commentaar geven dan vind ik het pas terrecht

 11. 1007 schreef:

  Welke mafkees heeft er bedacht dat er haaien tanden op een uitvoegstrook staan als je het dorp vanaf de molenweg in wilt draaien……zoiets mafs kan alleen maar in Groesbeek met iemand op verkeer die er echt de ballen verstand van heeft!

  • jeuh schreef:

   Die haaientanden stonden daar altijd al. Overstekende fietsers hebben daar voorrang.

  • geen schreef:

   die haaientanden zijn bedoelt om fietsers en voetgangers voorrang te verlenen die rechtdoor de cranenburgsestraat op willen 1007 anders worden die over de sokken gereden al weet ik niet of die haaien tanden werken, een ding is zeker het is er voor de automobilisten veiliger geworden wand het was een ramp daar.
   ik vind het top zo en het is nog niet helemaal af he dus wacht dat maar eerst af.

   • 1007 schreef:

    Kopt…de situatie is beter…maar de haaientanden staan nu alleen op de uitvoegstrook… Daarbij komt het fietspad nu achter de bomen langs te lopen. Het punt is als je op zo.n korte uitvoegstrook fietser voorrang gaat geven staat in de spits de boel weer dicht. Stel de lijndienst wil het dorp indraaien er kan dan geen auto meer bij op de uitvoeg strook…dus de boel staat stil…daarbij zoals de haaientanden nu staan behoor je ook het afbuigende verkeer va de Craneburgse straat richting het dorp voorrang te geven dus een korte afbuigende bocht moet voorang verlenen aan afdraaiend verkeer…volgens mij hoort dat niet zo

 12. ik schreef:

  Zoals de wegmarkering nu staat, klopt zij niet. Als dit voor de fietsers was, zouden ze tegen het fietspad aanliggen. Dit is niet het geval, ze liggen aan het einde van de uitvoegstrook.
  Fietsers hebben, ook zonder wegmarkering, voorrang, want rechtdoor op dezelfde weg, gaat altijd voor.
  Wat er nu aangegeven staat; als je vanuit de molenweg het dorp inwilt, dan moet je voor de haaientanden stoppen en ook afbuigend (tegemoetkomend) verkeer, dat van de cranenburgse straat het dorp inwil, voorrang geven.
  Deze kunnen echter geen voorrang hebben, want het verkeer van de molenweg, rechtdoor de cranenburgse straat in, heeft voorrang.
  Door de wegmarkering, is een levensgevaarlijke, onoverzichtelijke situatie ontstaan.
  Het loont de moeite, om nog eens kritisch naar de wegmarkering aldaar te gaan kijken. Kloppen doet het in ieder geval niet.