Wielrenner aangereden op de Oude Kleefsebaan

17 mei 2012 - 12:02:51 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Wielrenner gewond na ongeval Oude KleefsebaanEen wielrenner uit Loon op Zand is donderdagmiddag rond kwart over twaalf gewond geraakt door een aanrijding op de Oude Kleefsebaan in Groesbeek. Een automobilist uit Kranenburg zag de fietser over het hoofd en reed hem van achteren aan.

De wielrenner was dusdanig gewond dat hij per ambulance naar een ziekenhuis in Nijmegen is gebracht. Volgens de aanwezige ambulancebroeder was de wielrenner niet de eerste van vandaag, maar zouden er al verschillende in het ziekenhuis liggen na ongelukken.

 1. Sanne schreef:

  Ja met mooi weer trekken de wielrenners er weer op uit om lekker met z’n alle midden op de weg te gaan fietsen en andere wegbestuurders het lastig te maken!!

  Zo krossen ze ook vandaag gewoon door het winkelend publiek heen op de hemelvaart markt in het dorp!!!! Dit terwijl er overal borden staan dat er geen verkeer doorheen mag… Echt gewoon schandalig!! En als je er wat van zegt, trekken ze zich er gewoon niks van aan.. De politie moest er eens naar kijken!! En dan vinden ze het egk dat je een hekel krijgt aan wielrenners?!?!

  • boer van Ketelstraat schreef:

   Ben het helemaal met jou eens Sanne

  • Philco schreef:

   Beste Sanne,
   De desbetreffende wielrennen is een vriend van mij. Wij waren samen aan het fietsen.
   Op het moment van het ongeluk fietsten wij gewoon achter elkaar, keurig netjes op de gravel strook.
   Als je dan alsnog vanachter wordt aangereden kun je de schuld niet bij de fietser neerleggen.

   Jou opmerking is in dit geval dan ook onterecht.

 2. Robbert schreef:

  Als ze op het fietspad rijden zien bestuurders ze vaak bij het afslaan over het hoofd omdat ze niet in de dode hoek kijken of omdat de wielrenner nu eenmaal te snel is. Het is maar het je het bekijkt Sanne.

 3. jantje schreef:

  Ze maken het de gevaarlijkste sport van die er in het openbaar is, en dat ze zelf in de kreukels komen te liggen door hun eigen schuld is nog niet zo erg, die grote aso bekken van ze dat is wel erg…..vielen ze daar maar wat harder op…en uh ik heb het hier dus alleen over die asorijders…..sport ze en val ze, sucses!

  • jantje schreef:

   Nou 112, het zou toch wel een beetje onzin zijn als mijn reactie niet geplaatst wordt, er wordt hier wel eens hardere frustratie,s, scheldwoorden enz. geplaats met pittiger taalgebruik, waar mijn reactie toch nog heilig bij is. mvg jantje

 4. trucker schreef:

  nou, sanne,dat heb je mooi mis meisje.
  het hoeft echt geen mooi weer te zijn om last van ze te hebben.
  en,,jaahhh inderdaad ze zijn altijd erg vriendelijk . vooral tegen spelende kinderen.
  maaarrr ze hebben gellukig een goede bel,dat scheelt weer.en de politie,,,die hebben geen tijd om te controleren,want die hebben het veel te druk met aparatuur instellen op de nieuweweg.
  jaaaaahhh groesbeek diamant tussen de heuvels puuuuuuuuuuuuhhhhhhhh

 5. Henk schreef:

  @sanne, ik geef je helemaal gelijk. Net ook een hele club tegengekomen die gewoon met zn allen de straat op knallen. Daar moeten ze idd eens wat aan doen.

  Al lijkt het in dit geval dat de wielrenner netjes op het fietspad fietste en de auto echt niet oplette.

 6. J schreef:

  Gisteren moesten wij honderden meters achter een wielrenner blijven rijden omdat hij het vertikte om op het fietspad te rijden. Natuurlijk wil ik niet dat er een wielrenner wordt aangereden, maar door hun a-sociale gedrag gebeuren deze ongelukken wel steeds vaker.

 7. henk schreef:

  en als we maar allemaal maar lang genoeg over elkaars tijd verdrijf en hobby zitten zeuren, mag er straks helemaal niks meer in NL!!

  Dus gewoon eigenschuld dikke bult wielrenner!! (in dit geval kon hij er mischien wat minder aan doen)

  Mensen maak van een frustratie geen ergenis!! Er zijn ook automobilisten die er wat van kunnen, ook ruiters, wandelaars enz enz

 8. Tonnie schreef:

  sorry maar dan is dit de eerste keer dat ze achter elkaar fietsen
  Maar ik vind het niet normaal
  Die wielrenners denken dat ze alles mogen ,blijven gewoon midden op de weg fietsen NAAST ELKAAR en als je toetert steek ze ook nog hun middelvinger op

 9. mira schreef:

  Als bestuurder van een auto hoor je je aan te passen.
  dus ook aan wielrenners.
  laat die mensen tog lekker fietsen.
  dat zie ik liever dan driftige autorijders.