Auto brandt volledig uit op de Mozartstraat

11 april 2012 - 11:45:48 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Op de Mozartstraat in Groesbeek is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 03:00 uur een personenauto volledig uitgebrand.

De brandweer werd gealarmeerd maar bij aankomst was de auto al zo goed als uitgebrand, waardoor er niets meer te redden viel. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 1. jantje schreef:

  Zullen wel een stelletje doorgesnoven mafketels zijn geweest, want wat heb je ook nog om 3.00 uur op straat te zoeken… alleen straattuig wat van de shit niet kan slapen…

 2. Stekkenberg schreef:

  jantje, zie jij ergens staan dat iemand het aangestoken heeft?
  er staat toch ”niet bekend” heb toch niet altijd gelijk een oordeel..

  • jantje schreef:

   jij gelooft zeker ook nog in sprookjes, maar ik niet.. net zo min als dat er s,nacht om 3 uur een auto spontaan in de fik gaat terwijl er ook nog van die doorgesnoven nachtratten s,nachts op de been zijn die de laatste tijd al veel auto,s o.a begrost hebben…..

 3. WTF schreef:

  Hahahha Jantje….. Mijn auto staat ’s nachts rond die tijd meestal op straat…we hebben niet allemaal een garage !!! ofuhhh weet jij iets meer ….!!!

  • jantje schreef:

   mijn auto staat in de vitrinekast, en mijn fiets in de schuur..haha..en of ik iets meer weet ..uhuhuh…nee haha..

 4. gelegenheidsgebruiker schreef:

  Waarom moet het er altijd op gegooid worden dat mensen die van een snuifje houden, dingen moedwillig moeten slopen. Er zijn ook mensen die houden gewoon van een knallertje in plaats van een fles bier, en die genieten hier ook gewoon van zonder dat ze dingen slopen of andere mensen tot last zijn!

  • ger schreef:

   Je kunt altijd wel een ‘goede’ vinden…. maar kijk naar de grote meerderheid, allemaal mafkezen!! Onverstelbaar dat je je jou eigen hier nu probeert goed te praten.. Tuurlijk zijn het van die maffe drugs kneusjes..

 5. groesbeker schreef:

  jantje je schrijft twee berichtjes.En in die berichtjes zijn de daders snuivers.Waar zie jij dat te staan ik lees het nergens.En volgens mij heb jij in je derde berichtje ook wat in je neus geduwd.

  • jantje schreef:

   Waar lees jij dan dat het geen snuivers zijn….. Stop je kop toch niet in het zand man en wees is realistische hoe erg het er hier aan toe gaat, en ze steken allemaal de koppen het liefst in het zand want geen man weet raad met dit dopeprobleem, en schijnheilig is iedereen op dit gebied want het word bijna als taboe beschouwd om er ook maar over te praten alleen al, Groesbeek is aan de buitenkant al letterlijk naar de klote gebouwd, en de dope maakt veel G.Beekse inwoners inwendig letterlijk naar de klote. DRUGSCITY 2 OF 3 IN N.L EN JE LEEST ER NERGENS GEEN ENE REET VAN want dat is NEGATIEVE PUBLICITEIT, over ons wijncentrum voor die stropdassen valt meer te lezen, en trouwens ik heb in mijn 3e berichtje inderdaad eventjes iets in mijn neus geduwd…. maaaaaaar er ook weer uitgehaald………….. …………….mijn vinger….haha. En zo denkt jantje erover….en niet anders…proost

   • groesbeker schreef:

    jantje ik steek mijn kop niet in het zand man.Als er iets gebeurd komt het volgens jou door de drugs en nergens anders door.

 6. danny schreef:

  hey jantje mijn auto staat ook in de vitrinekast met nog meer auto.s hahahaha

 7. snapte schreef:

  jantje jantjetoch…