Drugs op zak: 19-jarige Groesbeker aangehouden

8 april 2012 - 11:38:41 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Een 19-jarige Groesbeker is afgelopen nacht aangehouden, omdat hij met drugs op zak liep. Een medewerker van een dancing in Groesbeek betrapte de 19-jarige hierop en droeg de jongeman over aan de politie. Tijdens zijn fouillering werd duidelijk dat de man handelde in drugs. Er werd een aantal buisjes met daarin vermoedelijk GHB aangetroffen; ook 40 zakjes met vermoedelijk speed en een kleine hoeveelheid hasj. De drugs moeten nog worden onderzocht en worden daarna vernietigd.

De verdachte werd ingesloten en zal vandaag worden verhoord.

 1. Heilige boon schreef:

  Im yourrrr dealerr

 2. jantje schreef:

  Joepie de Poepie, Groesbeek is nu eindelijk drugsvrij met deze vangst……maar niet heus haha…

 3. ger schreef:

  €1000 boete geven!!!!!

 4. mira schreef:

  opbossen dat tuig.
  en wie het kopen ook

  • jantje schreef:

   Maar Mira, dan houden we geen inwoners meer over in ons Groesland…haha…

 5. ger schreef:

  Precies Mira…. verprutsen de hele samenleving, schandalig gewoon!!

 6. bezorgde moeder schreef:

  Het zal je kind/vriendje maar wezen!
  Het is en blijft een groot probleem in groesbeek.
  En zeg nooit, Den van mien duut da nie!
  Je moet maar hopen dat ze sterk in hun schoenen staan,
  en met fatsoenlijke jeugd omgaan.
  Kids, maak plezier in je leven, en daar hoef je geen drugs en andere zooi bij te gebruiken.
  Dat hadden wij vroeger en nu ook niet nodig.
  En denk eraan je doet veel mensen verdriet als je aan die rotzooi gaat!

 7. piet schreef:

  heey mensen jullie moete naar jullie eigen kijken

  • jantje schreef:

   Hey Piet zo te lezen voel je je aangesproken, zeker ook in de drugshandel of soms je neusje poederen….is geen schande hoor …..

   • snapte schreef:

    sommige kunnen niet anders… moetje nog harder werken en minder verdienen.. en dan nog 90 procent uit groesbeek gebruikt of gebruikte wel eens…

    • ikke schreef:

     Piet !!!
     Wat ben jij dom zeg!!!!!!!!!
     Zeker zelf geen kinderen!!
     SUKKEL!!!!

     • snapte schreef:

      ikke.. geef je naam dan plus die van je kinderen.. als ze boven 14.zijn kan ik je wel vertellen of zw gebruiken.. ga er maar vanuit van wel pannekoek

 8. henk schreef:

  Mensen mensen…ik sluit me aan bij bezorgde moeder..t is een groot probleem in groesbeek en alle ouders zouden de handen moeten samenvouwen en 1 lijn gaan vormen…hoeve, linde, centrum(parkje kerk) scholen (voortgezet) hangplekken aanpakken..begin bij de grote en dan zullen de kleinere het zwaar krijgen…het zal idd je kind maar wezen maar op dit moment op elke hoek van de straat te krijgen!!!!! Voor paar euro kun je vooruit en het word nog voor je gemaakt ook…vergeet de scholen niet ga maar eens kijken wat daar rond de klok van drieen elke middag gebeurd!!!!
  Je staat erbij en je kijkt ernaar. T zal je maar gebeuren dat je zoon of dochter van 12 13 of 14 jaar meegaat in de praktijken die de jongeren wie hele dag geen ene rotmoer uitvoeren omdat ze leven van dealen gebruiken en rotzooi trappen . Aan het werk ermee en deuren bij de sociale dienst sluiten voor deze gasten! Werken naar school en van straat af. En Meneer Keereweer hoop dat U een keer in Wijchen gaat kijken…Misschien is een avondklok hier aankomende maanden niet zo verkeerd. Geen rotzooi op straat maar veiligheid en drugsvrij dat is enige aanpak. Samen met ouders politie en medewerking voor hen die dit willen.

  • erik schreef:

   overdrijven is ook een vak..

   Vooral met je avondklok, haha wat een lachertje

   • mondag schreef:

    Lachertje …benieuwd of je t lachen vind als je keer naar eerste hulp kunt komen als 1 van je kinderen daar vecht om uit coma te komen als hij of zij teveel drugs gekregen heeft

    • Lisette schreef:

     Gekregen of gebruikt? Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor je eigen daden.

     • henk schreef:

      ja dat klopt je bent verantwoordelijk voor je eigen daden….maar KINDEREN van 12 13 of 14 jaar….is dat wel zo???
      En ik denk dat er echt preventie moet komen..aanpak keihard en straffen .

 9. Robbert schreef:

  Preventief fouilleren op die hangplekken zou misschien al helpen.

  • jantje schreef:

   Sterk punt Robbert, elke avond in de week eventjes de auto,s doorzoeken en preventief fouilleren en dan wordt de handel toch een stuk linker. Maaaaar….we hebben hier ons mini landje mega veel regeltjes, en die heilige wet op de privacy dat is me er toch eentje……

 10. henk schreef:

  Misschien een rare opmerking, Maar geef al die zooi gewoon legaal vrij. Degene die wil gebruiken vindt zijn weg nu ook. Als het legaal is is er al snel geen bal meer aan en hebben alle illegale dealers heel snel geen lol meer en moeten ze iets anders vinden. En dat is misschien dan wel echt werk.
  Het is een wereldwijd probleem, er wordt teveel geld mee verdient. Dus markt vrijgeven, klapt dan weer zelf in elkaar. En de bewezen gebruikers uit het ziekenfonds gooien en deze lossen dan ook zelf op.
  Verloren toekomst voor alle gebruikers. Gelukkig zijn er nog steeds ouders en kinderen die verstandig zijn en hopelijk een toekomst hebben. Want dat het niet goed gaat met deze aardbol zullen we nu toch wel allemaal achter zijn.

 11. keh keh schreef:

  Als het legaal is, is er geen bal meer aan ?
  Volgens mij krijgen we dan met het woord verslavend te maken, maar daar weet jij zeker niks van af ?

 12. Stekkenberg schreef:

  Henk, wat u zegt vind ik ook onzin.. alcohol is ook legaal en wordt ook zwaar misbruik door gemaakt. en daar is nog wel een bal aan..

  • Henk schreef:

   Ben het deels met je eens. Alcohol is ook een verslaving. Maar dat kan ik legaal kopen boven de 16 jaar in de supermarkt/ slijterij of in de kroeg. En bent zelft degene die bepaald hoeveel je drinkt of koopt.
   Bepaalde drugs waarvoor degene is opgepakt, is illegaal, dat niet te koop is in de coffeeshop. Een dealer die er alleen maar beter van wordt biedt de illegale drugs aan, met alcohol is dat niet het geval. Wetenschapelijk bewezen dat drugs meer schade aanricht aan het lichaam dan alkohol en de verslaving daardoor meer schade kan aanrichten. Ook brengt drugs meer criminaliteit, er worden niet voor niets onderling ( gelukkig ) mensen doodgeschoten. opgeruimd staat netjes en iedere drugsdealer is er een teveel. Ook het illegaal hebben van thuiskwekerij met aftappen van stroom en water. Dat is niet met alcohol. helaas kan het wel div. oorzaken hebben dat je aan welke verslaving dan ook begint en dit het nodige geweld met zich mee brengt. En het ook moeilijk is om er weer van af te komen.

 13. jeff schreef:

  Volgens mij staat verslaving los van het feit dat dingen legaal of illegaal zijn.
  Ligt toch echt aan de mens zelf.
  Of moeten ze roken en alcohol ook verbieden? Niet dat ik voor legalisering van harddrugs ben. Absoluut niet.

 14. mmm schreef:

  Degene die het verkoopt die dwingt de koper niet om het te kopen, de mensen die zeggen dat hun kind het word aangesmeerd ja die zijn gewoon te koppig om in te zien dat hun kind ook verrot is. En voor alle duidelijkheid ik werk gewoon 5 dagen in de week 40 uur per week. En ja ik ben degene waar dit over gaat ja. En ik weet zelf ook wel dat ik fout zit, maar ga bij je zelf is na of je kind wel zo lief en scheinheilig is als dat je denkt.

  • groesbeker schreef:

   Je werkt 5 dagen in de week 40 uur per week .IK ook maar ik deal niet.Ik hoop dat je een flinke straf krijgt en dat je daar van leert en dat je voortaan van die rommel afblijft .Je moet is naar de mensen om je heen kijken hoeveel verdriet je die aandoet.

   • henk schreef:

    waarom deal je dan nog als jij 40 uur werkt? Of krijg je je troep gratis als loopjongetje voor de grote heren..?
    En je weet niet dat je fout zit.
    Want je loopt nog net zo strak.

 15. jantje schreef:

  Ouders die zelf niet gebruiken zouden even door deze site moeten lezen, maar het opvallenste kenmerk is toch die loopneus dag in dag uit zonder verkouden te zijn, dus haal die koppen uit het zand en lees, en wordt wakker, en valt je iets op dan je kind heel voorzichtig ermee benaderen! Zo, en nu eerst een lekker jointje bouwen…prettige avond…http://www.jellinek.nl/informatie_en_advies/vraag_en_antwoord/vraag/165/Hoe-kun-je-druggebruik-herkennen

 16. pedro schreef:

  LULLEN EN LULLEN EN ALS MAAR LULLEN.
  DAT KUNNEN ZE IN GROESBEEK WEL.
  van hoe ze het aan moeten pakken en zo.
  nou ik weet het wel.
  LAAT ZE EERST MAAR EENS BEGINNEN BIJ
  DE DEALERS DIE ER VETTE AUTO S VAN RIJDEN.
  en dan pas bij de loopjongens want dat zijn in mijn ogen ook SLACHTOFFERS.
  en denk eraan nu is het iemand anders zoon maar de volgende keer is het mischien jou zoon.
  want het is echt heel erg in de mode in groesbeek.
  net als in VOLENDAM.

  • henk schreef:

   pedro.

   LULLEN ja word gedaan in Groesbeek.Maar een echte lul zijn diegen die de troep hierbrengen!
   Als de loopjongetjes er niet meer intrappen zulllen de grote LULLEN wegblijven!
   En ik ben het met je eens t zal de volgende keer jou zoon wel zijn.Maar het zal jou zoon maar zijn die je kunt gaan bezoeken in mortuarium als die verkeerde goedje van loopjongetje of grote LUL gekregen heeft.
   Of dat je dan in Volendam zit of hier dat verdriet draag je je hele leven mee en de grote LULLEN gaan de dag erop gewoon verder.
   Mijn idee.??
   Zwaar afstraffen en meer blauw op straat!

 17. Groesbeeksejongen schreef:

  Er word in Groesbeek heel veel gebruikt door de jeugd dit was altijd al veel maar sinds de laatste paar jaar word het steeds extremer kinderen van 13 of 14 zitten al aan de harddrugs.. Vroeger begon het met een blowtje maar als je nu op je 15e nog geen pilletje gedaan heb hoor je er niet meer bij. Het is echt apart dat hier door de Gemeente/Politie niks aangedaan wordt. Er zijn wel een paar clubjes/ouders in Groesbeek die het drugsgebruik proberen te stoppen maar deze boeken weinig tot geen succes.. en pakken het helemaal verkeerd aan waardoor de jeugd nog stiekemer gaat doen.

  • john schreef:

   weet jij dan misschien hoe deze clubjes het aan moeten pakken .ik denk dat ze daar heel blij mee zouden zijn.

 18. Uuuhh schreef:

  De mensen bellen ZELF als ze willen kopen, worden ze gedwongen om te bellen en ervoor te betalen ? NEE
  Ze verdelen het ZELF met een pasje in lijnen, worden ze daar toe gedwongen ? NEE
  Ze pakken ZELF een rietje of geld, word het in hun neus gestopt en gezecht opsnuiven die hap ? NEE

  De jeugd probeert nou eenmaal van alles uit, ze leren er van om hun neus te stoten.
  Hoe bezorgder de ouders zijn, hoe netter ze hun kind behandelen en zeggen de mijne zal dat nooit doen die vind het vies of die vind het stinken en hoe meer ze hun kinderen verbieden. OOK die ik daar van ken zitten er net zo goed aan, ondanks de opvoeding van hun ouders of wie dan ook. Kinderen komen op een leeftijd dat ze op hun eigen benen gaan staan en hun eigen pad kiezen. Net of jullie vroeger nooit wat ondervonden hebben??
  Als je nooit wat hebt misdaan of zo’n heilig boontje bent zeg dan niks. Want iedereen doet wel iets waar die later spijt van krijgt is het niet drugs is er wel wat anders ,,,