Vandalen laten spoor van vernieling achter in Groesbeek

13 maart 2012 - 12:21:14 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Onverlaten hebben in het afgelopen weekend een spoor van vernieling achtergelaten in Groesbeek. Bij diverse woningen werden de brievenbussen vernield. Daarnaast werden bij zeker tien woningen de rolluiken met graffiti bewerkt.

Bij drie huizen werd zelfs de voorgevel bewerkt met graffiti. In bijna alle gevallen zou het gaan om de tekst “NL”, wat wij concluderen uit de e-mails die 112Groesbeek ontvangen heeft.

Ook een kunstwerk moest het ontgelden en werd uit de grond getrokken en op straat gegooid. Een bewoners zag het gebeuren en is in zijn pyjama in de auto gesprongen en achter de vandalen aangereden, maar tevergeefs.

 1. Henk schreef:

  Wie de jeugd heeft, heeft (geen) toekomst.
  Drank en drugs maken meer kapot dan je lief is.

  3 stoere knapen die weer eens andermans eigendom moeten vernielen, en waarschijnlijk thuis braaf met hun armen over elkaar naar de t.v. kijken. Stelletje vandalen, ik hoop dat ze die knapen te pakken krijgen en eens geen werkstrafje krijgen, maar gewoon in de bak zetten, de Hunnenberg is dicht bij, laat ze maar eens weg kwijnen in een celletje. Starfblad op zak en waar moet het heen in de toekomst.

 2. W.L schreef:

  Petje af voor die bewoner !

 3. haha schreef:

  @Henk hoe weet jij dat het om 3 stoere knapen gaat?

 4. Toon schreef:

  Dinsdagavond 13 maart heeft de politie een uitgebreid buurtonderzoek gehouden, waarbij alle huizen aan de ‘vandalen-route’ werden bezocht en de bewoners werd gevraagd of ze de bewuste nacht iets hebben gezien en/of gehoord.