Groesbeker (41) aangehouden na mishandeling in centrum Groesbeek

5 januari 2012 - 11:48:23 | Geplaatst door: Redactie 112Groesbeek | Algemeen

Een 41-jarige man uit Groesbeek is woensdagmiddag rond 15.45 uur in de Dorpsstraat aangehouden omdat hij een vrouw mishandeld had.

Over de Groesbekenaar kwamen in korte tijd meerdere meldingen binnen. Hij zou zich al enige tijd in het centrum van Groesbeek ophouden en hij zou in een dronken toestand mensen lastig vallen.

Toen de politie ter plaatse kwam wees een vrouw de agenten op de man. De vrouw, eigenaar van een restaurant in Groesbeek, verklaarde dat ze zonder aanleiding meerdere malen tegen haar hoofd geslagen was door de man, die ze verder niet kende. Zij deed aangifte van mishandeling.

De politiemensen hielden de 41-jarige daarop aan. In de auto op weg naar het politiebureau uitte hij nog enkele bedreigingen naar de agenten. De verdachte is ingesloten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 1. henk schreef:

  Hoe heet de man

 2. echte stekkenberger schreef:

  Is het een Groesbeker of een Groesbekenaar ?

 3. Lon schreef:

  Dat zouden jullie wel graag willen weten he.
  wie dat is.

 4. stekkenberger schreef:

  Hoe hij heet of het een groesbeker of groesbekenaar is maakt niks uit .Ik weet een ding zeker deze persoon is in mijn ogen zwaar gestoord .En ze mogen hem van mij heel lang opsluiten zullen niet veel mensen om treuren.

 5. Ilse schreef:

  best wel ja!

 6. piet schreef:

  @ lon ik weet wie het is jij ook ???

 7. miekske schreef:

  drulleke drie……dan wette nog nie wie.

 8. miekske schreef:

  wat maakt het nou uit wie het was???
  hij hoort gewoon geen mensen lastig te vallen en al helemaal niet te slaan!!!!

 9. Wimke schreef:

  Dur loope ien gruusbek meer gekke los dan dattur vast zitte. Ge zolt zunne mafkees ma tege komme. opbosse zunne mafkees. Die hebbe helemol niet ien de gaote wa ze minsen on doen.

 10. onbekend schreef:

  eigenlijk maakt het niet meer uit wie het is geweest.meneer zit voor langere tijd in de gevangenis en word daar behandeld.
  tot mijn spijt is deze man familie van mij

 11. Drupke schreef:

  Waarom zoveel aandacht voor de dader, toen liever medeleven met het slachtoffer die hierdoor veel emotionele schade oploopt!